SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΕΙΔΗΣΕΙΣ breadcrumbs arrow ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022: ΤΑ ΡΕΚΟΡ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΗΜΙΦΙΝΑΛΙΣΤ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΕΝΑΛΤΙ!

Μουντιάλ 2022: Τα ρεκόρ των τεσσάρων ημιφιναλίστ σε διαδικασίες πέναλτι!

Σε ένα ακόμη Παγκόσμιο Κύπελλο, η ψυχοφθόρος διαδικασία των πέναλτι έχει την τιμητική της.

Σε ένα ακόμη Παγκόσμιο Κύπελλο, η ψυχοφθόρος διαδικασία των πέναλτι έχει την τιμητική της.

Δημήτρης Ψιμίτης
Δημήτρης Ψιμίτης
12 Δεκεμβρίου 2022 - 14:01
12/12/2022 - 14:01
livakovic-12-12-22.jpg

Το Μουντιάλ του Κατάρ έχει φτάσει αισίως στην ημιτελική φάση και έχουμε ήδη παρακολουθήσει τέσσερα ζευγάρια που έχουν κριθεί από την «άσπρη βούλα». Στο παρόν άρθρο, συγκεντρώσαμε τα ρεκόρ των τεσσάρων ημιφιναλίστ σε διαδικασίες πέναλτι, ανεξαρτήτως διοργάνωσης.

Το ρεκόρ για τις περισσότερες διαδικασίες πέναλτι σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου είναι 4 και την κορυφή μοιράζονται η τρέχουσα διοργάνωση καθώς και οι αντίστοιχες των 2006, 2014 και 2018.

Όπως γίνεται λοιπόν κατανοητό, με μία ακόμη, το Μουντιάλ του Κατάρ θα «σπάσει» το ρεκόρ για τις περισσότερες στην ιστορία του θεσμού με 5.

Σούπερ Δώρο* στο PS Rewards Χωρίς Κατάθεση! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το ρεκόρ της Αργεντινής: 15 (9-6)

Η «αλμπισελέστε» προκρίθηκε στα ημιτελικά, επικρατώντας της Ολλανδίας με σκορ 4-3 στη διαδικασία των πέναλτι. Πρωταγωνιστής ο κίπερ Εμιλιάνο Μαρτίνες που απέκρουσε 2 εκτελέσεις. Κάτι αντίστοιχο είχε καταφέρει και στον ημιτελικό του πρόσφατου Κόπα Αμέρικα, όπου «σταμάτησε» 3 πέναλτι και έστειλε την Αργεντινή στον μεγάλο τελικό.

Ακόμη ένας θετικός οιωνός, την προηγούμενη φορά που η «αλμπισελέστε» βρέθηκε σε ημιτελική φάση Μουντιάλ, ήταν το 2014 όπου κέρδισε ξανά τους «Οράνιε» για να φτάσει στο ματς τίτλου.

Το ρεκόρ της Κροατίας: 5 (4-1)

Ακόμη κι αν δε βρισκόταν στην τετράδα, θα ήταν άδικο να μην κάνουμε μία αναφορά στη «Χρβάτσκα», η οποία κατέχει το απόλυτο «4/4» σε Παγκόσμια Κύπελλα στην ψυχοφθόρο διαδικασία. Αφού έχασε την πρώτη «μάχη» στο Euro του 2008 από την Τουρκία (Μόντριτς, Ράκιτιτς και Πέτριτς έχασαν πέναλτι), η ομάδα του Ζλάτκο Ντάλιτς μπορεί να υπερηφανεύεται για ένα εντυπωσιακό σερί.

Ειδικότερα, όλα  ξεκίνησαν στο Μουντιάλ της Ρωσίας το 2018, όπου η Κροατία απέκλεισε τις Δανία και Ρωσία για να φτάσει μετέπειτα στον τελικό. Η τύχη που τη συνόδευε, έμεινε μαζί της και τέσσερα χρόνια μετά στο Κατάρ, όπου κατάφερε να στείλει «σπίτι» τους με τον ίδιο τρόπο τις Ιαπωνία και Βραζιλία.

Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πολύ γρήγορες Αναλήψεις
check_3c
Πλήθος Προσφορών*
check_3c
Ειδικά Στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το ρεκόρ της Γαλλίας: 7 (3-4)

Η Γαλλία αποτελεί την μοναδική ομάδα που δε χρειάστηκε τα πέναλτι για να φτάσει στα ημιτελικά. Συνολικά δεν έχει και τις καλύτερες αναμνήσεις, με σίγουρα πιο αρνητική αυτή του Μουντιάλ 2006, όπου έχασε στον μεγάλο τελικό από την Ιταλία με σκορ 5-4. Μοιραίος ο Νταβίντ Τρεζεγκέ, ήταν ο μόνος που απέτυχε να σκοράρει από τα 11 βήματα.

Βέβαια, η Γαλλία είχε νικήσει με τον ίδιο τρόπο τους Ιταλούς στο Μουντιάλ του 1998, με τους διοργανωτές «μπλε» να φτάνουν τελικά μέχρι την κατάκτηση του τροπαίου. Τελευταία χρονικά φορά που έφτασε στα πέναλτι, ήταν στη φάση των «16» του πρόσφατου Euro, όπου γνώρισε οδυνηρό αποκλεισμό από την Ελβετία με σκορ 5-4 και είχε για μοιραίο τον Κιλιάν Εμπαπέ.

Το ρεκόρ του Μαρόκου: 3 (1-2)

Η πιο άπειρη από τις τέσσερις στον συγκεκριμένο τομέα και φυσικά στη διοργάνωση, πήρε την πρώτη της πρόκριση με αυτόν τον τρόπο στο τρέχον Μουντιάλ. Η αφρικανική εκπρόσωπος έχει πετύχει μια τεράστια υπέρβαση κι όλα ξεκίνησαν από το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Χακίμι στη φάση των «16» με την Ισπανία.

Τις δύο προηγούμενες φορές που έφτασε μέχρι τα πέναλτι, το Μαρόκο είχε ισάριθμες ήττες και αφορούσαν το Κύπελλο Εθνών Αφρικής (1988, 2019).

Τι αξίζει για ποντάρισμα

Με βάση την εικόνα που έχουν δείξει στο τουρνουά η Κροατία και το Μαρόκο, δεν θα αποτελέσει έκπληξη αν «σπρώξουν» το ματς προς τα πέναλτι, κάτι που φυσικά θέλουν να αποφύγουν τα δύο φαβορί των ζευγαριών, Αργεντινή και Γαλλία.

Ακόμη κι αν η Κροατία φτάσει το ματς μέχρι την ψυχοφθόρο διαδικασία, το «άστρο» που οδηγεί την Αργεντινή και τον Μέσι θα μπορέσει να γείρει την πλάστιγγα υπέρ της «αλμπισελέστε». Από την άλλη πλευρά, το Μαρόκο ίσως είναι ικανό να κρατήσει τη Γαλλία για 90 λεπτά, αλλά θεωρούμε ότι θα «λυγίσει» πριν φτάσει στα πέναλτι.

Τι παίζουμε

Αργεντινή - Κροατία: Αργεντινή στα Πέναλτι 10.75

Γαλλία - Μαρόκο: Γαλλία στην Παράταση 8.85

Οι αποδόσεις ενδέχεται να μεταβληθούν.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Pamestoixima.gr
Pamestoixima.gr
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Στο Παρά 1
Boost Νίκης
Live Streaming*
Cash out* Android App Βig Screen Mobile
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet