SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΕΙΔΗΣΕΙΣ breadcrumbs arrow ΤΖΙΟΒΑΝΙ ΡΕΙΝΑ: ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΜΕΤΑ ΑΠΟ... ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΙΚΤΩΝ ΤΟΥ!

Τζιοβάνι Ρέινα: Έμεινε στο Μουντιάλ μετά από... ψηφοφορία των συμπαικτών του!

Τα αποδυτήρια των ΗΠΑ στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ θύμιζαν... ριάλιτι, με πρωταγωνιστή τον εξτρέμ της Ντόρτμουντ.

Τα αποδυτήρια των ΗΠΑ στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ θύμιζαν... ριάλιτι, με πρωταγωνιστή τον εξτρέμ της Ντόρτμουντ.

Δημήτρης Ψιμίτης
Δημήτρης Ψιμίτης
12 Δεκεμβρίου 2022 - 15:19
12/12/2022 - 15:19
giovanni-reyna-12-12-22.jpg

Ο Τζιοβάνι Ρέινα είχε αποκτήσει θέση βασικού στη γερμανική ομάδα σε ηλικία μόλις 17 ετών. Ωστόσο, τα δύο τελευταία χρόνια έχει ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς που τον έχουν εμποδίσει να «ξεδιπλώσει» πλήρως το ταλέντο του. Παρόλα αυτά, έμοιαζε να αποτελεί έναν από τους κομβικούς παίκτες της «Team USA» στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Αντιθέτως, ο 20χρονος Αμερικανός περιορίστηκε σε δύο συμμετοχές, η δεύτερη βέβαια στο 2ο 45λεπτο κόντρα στην Ολλανδία, όπου η ομάδα του Γκρεγκ Μπερχάλτερ αποκλείστηκε από τη φάση των «16».

Σούπερ Δώρο* στο PS Rewards Χωρίς Κατάθεση! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Team USA» με άρωμα... Survivor!

Ποια είναι όμως η εξήγηση που ο Ρέινα αγωνίστηκε ελάχιστα στα γήπεδα του Κατάρ; Την απάντηση έρχεται να δώσει ένα ρεπορτάζ του αμερικανικού δικτύου, «Fox». Σύμφωνα, λοιπόν, με το δημοσίευμα του εν λόγω Μέσου, ο κόουτς Μπερχάλτερ έμεινε δυσαρεστημένος από τη συμπεριφορά του παίκτη διότι δεν έδινε το 100% στην προπόνηση, ενώ έδειξε έντονη δυσαρέσκεια όταν συνειδητοποίησε ότι δε θα αγωνιστεί ούτε ως αλλαγή στην πρεμιέρα με την Ουαλία.

Τα πράγματα έγιναν ακόμη χειρότερα, όταν ο Μπερχάλτερ απέδωσε την απουσία του Ρέινα σε έναν μικροτραυματισμό, κάτι που αρνήθηκε δημόσια ο δεύτερος αναφέροντας ότι ήταν υγιής! Αυτά τα γεγονότα, οδήγησαν τον 49χρονο τεχνικό στο να διενεργήσει ψηφοφορία στην ομάδα για το αν θα στείλει τον Ρέινα... σπίτι του. Μάλιστα, το αποτέλεσμα κρίθηκε στο «νήμα», με τους συμπαίκτες να ψηφίζουν 13-12 υπέρ του. Ως εκ τούτου, ο εξτρέμ της Ντόρτμουντ έμεινε στην αποστολή και μάλιστα απολογήθηκε σε παίκτες και προπονητικό τιμ.

Σούπερ Δώρο* στο PS Rewards Χωρίς Κατάθεση! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συνέχεια και εκτός Κατάρ

Παρά την απολογία του Ρέινα, ο Μπερχάλτερ έριξε κι άλλο... λάδι στη φωτιά, αναφέροντας τις λεπτομέρειες του περιστατικού σε πρόσφατη συνέντευξή του, χωρίς να ονοματίζει τον ποδοσφαιριστή: «Υπήρξε ένας παίκτης από τους 26, ο οποίος δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες του τουρνουά, εντός και εκτός γηπέδων. Με τους συνεργάτες μου, συζητήσαμε για ώρες τι πρέπει να κάνουμε μαζί του. Ήμαστε έτοιμοι να του κλείσουμε αεροπορικό εισιτήριο για το σπίτι, τόσο ακραία ήταν η κατάσταση».

Από την άλλη, η πλευρά του παίκτη δεν άφησε αναπάντητα τα σχόλια, με τον ατζέντη του 20χρονου να αφήνει αιχμές για τις δηλώσεις του προπονητή: «Ο Τζίο προφανώς δεν είχε την εμπειρία που ήλπιζε κανείς ότι θα έχει στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ωστόσο, είναι απογοητευτικό και ασεβές να σχολιάζονται δημόσια τα ιδιωτικά ζητήματα μιας ομάδας, ειδικά όταν κάποιοι το πράττουν χωρίς πλήρη επίγνωση των γεγονότων και άλλοι το κάνουν με σκοπό αυτοεξυπηρέτησης».

Πάντως, παρά τις περιπέτειες στα αποδυτήρια των ΗΠΑ, η ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας έχει δείξει με τη στάση της ότι θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιο του Μπερχάλτερ, το οποίο λήγει στο τέλος του έτους.

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Pamestoixima.gr
Pamestoixima.gr
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Στο Παρά 1
Boost Νίκης
Live Streaming*
Cash out* Android App Βig Screen Mobile
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet