SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΕΙΔΗΣΕΙΣ breadcrumbs arrow ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022: ΟΡΓΑΝΩΘΗΚΑΝ 30 ΠΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΡΟΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ!

Μουντιάλ 2022: Οργανώθηκαν 30 πτήσεις από το Μαρόκο για τον ημιτελικό!

Η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία της αφρικανικής χώρας στέλνει... σωρηδόν τους φίλους του Μαρόκο στο Κατάρ, ενόψει του ημιτελικού με τη Γαλλία.

Η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία της αφρικανικής χώρας στέλνει... σωρηδόν τους φίλους του Μαρόκο στο Κατάρ, ενόψει του ημιτελικού με τη Γαλλία.

Δημήτρης Ψιμίτης
Δημήτρης Ψιμίτης
12 Δεκεμβρίου 2022 - 16:29
12/12/2022 - 16:29
morocco-fans-qatar-12-12-22.jpg

Ο εθνικός αερομεταφορέας, Royal Air Maroc, ο οποίος ανήκει εξ ολοκλήρου στην τοπική Κυβέρνηση, ανακοίνωσε ότι έχει προγραμματίσει 30 πτήσεις από το Μαρόκο στο Κατάρ, ώστε όσο το δυνατόν περισσότεροι Μαροκινοί να μπορέσουν να παρακολουθήσουν από κοντά τη μεγάλη αναμέτρηση.

Σημειώνεται πως, το Μαρόκο σφράγισε μια ιστορική πρόκριση στα ημιτελικά του Μουντιάλ 2022 με το «χρυσό» γκολ του Εν-Νεσίρι κι έγινε η πρώτη ομάδα από την αφρικανική Ήπειρο που φτάνει στους «4» ενός Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Σούπερ Δώρο* στο PS Rewards Χωρίς Κατάθεση! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε σχετική ανακοίνωση, η RAC έκανε γνωστό ότι θα πραγματοποιήσει 30 πτήσεις από την Καζαμπλάνκα στην Ντόχα, οι οποίες θα αναχωρήσουν Τρίτη και Τετάρτη.

«Η εξαιρετική και ηρωική προσπάθεια της εθνικής ομάδας κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022 θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη των Μαροκινών. Μια προσπάθεια που απέφερε καρπούς χάρη, ιδίως, στη ζέση του μαροκινικού κοινού, τον 12ο παίκτη της. Για να επιτρέψουμε στους πολλούς Μαροκινούς που θέλουν να υποστηρίξουν την εθνική ομάδα να βιώσουν τη συγκίνηση του ημιτελικού, η Royal Air Maroc έχει δημιουργήσει μια αεροπορική γέφυρα μεταξύ Καζαμπλάνκα και Ντόχα» ανέφερε.

Τα εισιτήρια, μετ' επιστροφής, πωλούνται σε τιμή προσφοράς 5.000 μαροκινών ντιράμ (450€) και οι πτήσεις οργανώθηκαν σε συνεργασία με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία του Μαρόκου και το υπουργείο Αθλητισμού.

Αποδόσεις στο Γαλλία - Μαρόκο

Ο ημιτελικός κόντρα στη Γαλλία (14/12, 21:00) θα πραγματοποιηθεί στο στάδιο «Al-Bayt» της πόλης Αλ Κορ. Η νίκη των Αφρικανών παίζεται στο 7.50, ενώ ο «άσος» του φαβορί βρίσκεται στο χαμηλό 1.54. Το «Χ» που οδηγεί στην παράταση συναντάται στο 3.70.

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Pamestoixima.gr
Pamestoixima.gr
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Στο Παρά 1
Boost Νίκης
Live Streaming*
Cash out* Android App Βig Screen Mobile
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet