SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΕΙΔΗΣΕΙΣ breadcrumbs arrow ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022: Η ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ...ΜΕΛΛΟΝ

Ημιτελικά Μουντιάλ 2022: Η προϊστορία δείχνει το...μέλλον

Η αναμονή τελειώνει, καθώς αύριο επιστρέφει η δράση στο Παγκόσμιο Κύπελλο με την διεξαγωγή του πρώτου ημιτελικού ανάμεσα σε Αργεντινή και Κροατία. Δείτε παρακάτω τα πιο ενδιαφέροντα στατιστικά και τις αγορές που προκύπτουν για στοιχηματισμό. 

Η αναμονή τελειώνει, καθώς αύριο επιστρέφει η δράση στο Παγκόσμιο Κύπελλο με την διεξαγωγή του πρώτου ημιτελικού ανάμεσα σε Αργεντινή και Κροατία. Δείτε παρακάτω τα πιο ενδιαφέροντα στατιστικά και τις αγορές που προκύπτουν για στοιχηματισμό. 

12/12/2022 - 20:50
Γιάννης Κουτρουμάνης on facebook
Γιάννης Κουτρουμάνης on instagram
Γιάννης Κουτρουμάνης on twitter_v2
 
hy5e.jpg

Το πρώτο σκέλος των ημιτελικών θα λάβει χώρα αύριο στις 21:00 ενώ την ίδια ώρα και μία ημέρα αργότερα, η κάτοχος του τροπαίου το 2018 θα διεκδικήσει την συμμετοχή της στον τελικό κόντρα στην έκπληξη του φετινού τουρνουά, Μαρόκο

Φαβορί υπάρχουν και στις δύο περιπτώσεις αλλά δεν γίνεται να «αφήσουμε» την Κροατία ή αυτή του Ουαλίντ Ρεγκραγκί, που έχει αποκλείσει ομάδες όπως η Ισπανία και η Πορτογαλία ενώ κέρδισε το Βέλγιο στη φάση των ομίλων. 

Αρχή με το ματς στο «Lusail Iconic Stadium», με τον Ντανιέλε Ορσάτο να είναι αυτός που θα διευθύνει τον ημιτελικό της Αργεντινής με την Κροατία. Οι εικόνες από το τελευταίο μεταξύ τους ματς είναι φρέσκιες, με την ομάδα του Μόντριτς να επικρατεί με 3-0 της «αλμπισελέστε» για την δεύτερη αγωνιστική των ομίλων στα γήπεδα της Ρωσίας το 2018.

Αυτή τη φορά, μιλάμε για τον ημιτελικό της διοργάνωσης και τα πράγματα θα είναι σαφώς πιο διαφορετικά, καθώς κάθε λάθος πληρώνεται «ακριβά» και δύσκολα μπορεί να επιδιορθωθεί. Πάντως, για να αρχίσουμε να μιλάμε με στατιστικά, εκείνη η αναμέτρηση ήταν «κατακίτρινη», με τον Ράβσαν Ιρμάτοφ να δείχνει συνολικά επτά κίτρινες κάρτες, εκ των οποίων μόλις η μία είχε «βγει» στο πρώτο ημίχρονο. 

Αργεντινή και Κροατία είχαν αναμετρηθεί ξανά στις 26/06/1998 στο πλαίσιο τελικής φάσης Παγκοσμίου Κυπέλλου, με τους Λατίνους να επικρατούν με 1-0 χάρη σε γκολ του Πινέδα από το 26ο λεπτό. Συνάντηση ξανά σε φάση ομίλων και από το τσεπάκι του διαιτητή βγήκαν επίσης επτά κάρτες. 

Σούπερ Δώρο* στο PS Rewards Χωρίς Κατάθεση! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από την άλλη μεριά, Γαλλία και Μαρόκο θα δώσουν για πρώτη φορά ραντεβού σε αγώνα Μουντιάλ, μετρώντας μονάχα συναντήσεις στα πλαίσια φιλικών αναμετρήσεων. Η ομάδα που έχει την προϊστορία με το μέρος της είναι η Γαλλία, η οποία συνολικά μετρά 3 νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα από τους Αφρικανούς. 

Η τελευταία μάλιστα προέκυψε έπειτα από την διαδικασία των πέναλτι, στην οποία το Μαρόκο έχει μπει ήδη μία φορά αναφορικά με την πορεία του στο Κατάρ. Αυτή ήταν στα προημιτελικά κόντρα στους Ισπανούς, με τον Γιασίν Μπουνού να αποκρούει δύο πέναλτι (των Σολέρ και Μπουσκέτς) και να δίνει την πρόκριση στη χώρα του. 

Αν ρίξουμε μία ματιά πάντως στους ημιτελικούς των πέντε προηγούμενων Μουντιάλ, θα διαπιστώσουμε πως κανένας δεν έχει κριθεί στη διαδικασία των πέναλτι αλλά δεν χρειάστηκε ούτε το έξτρα μισάωρο της παράτασης. Το Μαρόκο έχει δείξει πως φέτος έχει «άστρο» και σύνολο ικανό για να γράψει ιστορία, οι παραδόσεις είναι για να σπάνε και θα πάμε προς αυτή την κατεύθυνση. 

Αγορά Απόδοση
Αργεντινή - Κροατία
Over 5.5 Συνολικές Κάρτες
2.80
Γαλλία - Μαρόκο
Πρόκριση Γαλλίας στη Παράταση
8.85
Γαλλία - Μαρόκο
Πρόκριση Γαλλίας στα Πέναλτι
12.50
Γαλλία - Μαρόκο
Πρόκριση Μαρόκο στη Παράταση
19.00
Γαλλία - Μαρόκο
Πρόκριση Μαρόκο στα Πέναλτι
12.50
Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Pamestoixima.gr
Pamestoixima.gr
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Στο Παρά 1
Boost Νίκης
Live Streaming*
Cash out* Android App Βig Screen Mobile
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet