PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΕΙΔΗΣΕΙΣ breadcrumbs arrow ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022: ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΜΕΣΙ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ!

Μουντιάλ 2022: Το μεγαλείο του Μέσι έστειλε την Αργεντινή στον τελικό!

Γκολ, ασίστ και η Αργεντινή στον τελικό! Ο Μέσι πήρε από το χέρι την «αλμπισελέστε» και μαζί με τον απίστευτο Άλβαρες που σημείωσε τα άλλα δύο γκολ (και κέρδισε το πέναλτι), οδήγησε την εθνική του ομάδα στη νίκη με σκορ 3-0 επί της Κροατίας, εξασφαλίζοντας το εισιτήριο για το τέλος της διαδρομής του Μουντιάλ!

Γκολ, ασίστ και η Αργεντινή στον τελικό! Ο Μέσι πήρε από το χέρι την «αλμπισελέστε» και μαζί με τον απίστευτο Άλβαρες που σημείωσε τα άλλα δύο γκολ (και κέρδισε το πέναλτι), οδήγησε την εθνική του ομάδα στη νίκη με σκορ 3-0 επί της Κροατίας, εξασφαλίζοντας το εισιτήριο για το τέλος της διαδρομής του Μουντιάλ!

Sentragoal Team
Sentragoal Team
13 Δεκεμβρίου 2022 - 22:55
13/12/2022 - 22:55
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
messifinal.jpg

Ο Λίο ήταν σπουδαίος, ο Άλβαρες καταπληκτικός και κάπως έτσι, με τους δύο μαζί, η Αργεντινή νίκησε 3-0 την Κροατία και προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό της Κυριακής (18/12)!

Ένα γκολ από το σημείο του πέναλτι ο Μέσι, μία ασίστ στον Άλβαρες. Ένα κερδισμένο πέναλτι το «9άρι» των Αργεντινών, δύο γκολ. Τα έκαναν όλα και με συνοπτικές διαδικασίες η Αργεντινή θα συμμετάσχει στον 6ο της τελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου, περιμένοντας τον αυριανό νικητή από το ζευγάρι Γαλλία – Μαρόκο!

Σούπερ Δώρο* στο PS Rewards Χωρίς Κατάθεση! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O αγώνας:

Πρώτο ημίχρονο σκέτη… επιφυλακτικότητα. Καμία ριψοκίνδυνη επίθεση, προσοχή κυρίως στο ανασταλτικό κομμάτι και από τις δύο ομάδες και γενικώς καμία διάθεση να ανοίξουν από νωρίς τα «χαρτιά» τους. Η Κροατία ήταν αυτή που με το γνωστό passing game της επιχείρησε να κρατήσει… χαμηλά το ρυθμό, αλλά και την Αργεντινή που από τη μεριά της δεν έδειχνε καμία διάθεση να πέσει στην «παγίδα».

Γενικώς τα πάντα ήταν μετρημένα. Κινήσεις, προσπάθειες, τα πάντα, μέχρι που μια στιγμή έμελλε να αλλάξει τα πάντα. Πάσα στην πλάτη της άμυνας της Κροατίας, ο Άλβαρες τσίμπησε αδύναμα την μπάλα, όμως κέρδισε το πέναλτι -χάρη στην άτσαλη έξοδο του αντίπαλου τερματοφύλακα. Ο Μέσι ανέλαβε την εκτέλεση και έγραψε στο 34’ το 1-0. Πριν κοπάσουν μάλιστα οι πανηγυρισμοί, ο μεγάλος πρωταγωνιστής της «αλμπισελέστε» στο σημερινό ματς, ο Άλβαρες, πήρε την μπάλα, διέσχισε το μισό γήπεδο και με τη βοήθεια της τύχης (κέρδισε δύο κόντρες μέσα στην περιοχή) έγραψε το 2-0 στο 39’! Λίγο έλειψε να δούμε και τρίτο γκολ, όμως στο 42’ ο Λιβάκοβιτς προέβη σε τρομερή επέμβαση, σε κεφαλιά του ΜακΆλιστερ, κρατώντας το σκορ σε… γήινα επίπεδα.

Στο δεύτερο ημίχρονο το ματς άνοιξε από τα πρώτα λεπτά. Σε αυτό βοήθησε βέβαια και η ανάγκη της Κροατίας να βγει στην επίθεση για να κυνηγήσει το γρήγορο γκολ που θα της επέτρεπε να ξαναμπεί στο ματς. Παράλληλα, αυτό έδωσε και επιπλέον χώρους στην Αργεντινή, η οποία δεν έχασε ευκαιρία να κάνει αισθητή ξανά την παρουσία της, προκαλώντας ουκ ολίγα προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα.

Γενικώς ήταν ένας ρυθμός που ευνόησε τους Αργεντινούς, που σε τέτοιο τέμπο έχουν δείξει ότι μπορούν να ανταπεξέλθουν, διαθέτοντας… μετρ τους είδους στο μεσοεπιθετικό κομμάτι. Και φάνηκε με οδυνηρό τρόπο για την Κροατία. Στο 69’ ο Μέσι επιχείρησε μια τρομερή ατομική προσπάθεια, χόρεψε τον αντίπαλό του και προσέφερε έτοιμο γκολ στον Άλβαρες που διαμόρφωσε το τελικό 3-0! Τα τελευταία λεπτά ήταν… καταθλιπτικά για την Κροατία, χαλαρά και άνετα για την Αργεντινή. Με το τελικό σφύριγμα δεν άλλαξε τίποτα και η «αλμπισελέστε» εξασφάλισε με πανηγυρικό τρόπο τη συμμετοχή της στον μεγάλο τελικό της Κυριακής (18/12).

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αργεντινή (Λιονέλ Σκαλόνι / 4-4-2): Ντίμπου Μαρτίνες – Μολίνα (86’ Φόιτ), Ρομέρο, Οταμέντι, Ταλιαφίκο – Παρέδες (62’ Λ. Μαρτίνεζ), Έντσο Φερνάντες, Ντε Πολ (74’ Παλάσιος), ΜακΆλιστερ (86’ Κορέα) – Μέσι, Άλβαρες (74’ Ντιμπάλα).

Κροατία (Ζλάτκο Ντάλιτς / 4-3-3): Λιβάκοβιτς – Γιουράνοβιτς, Λόβρεν, Γκβάρντιολ, Σόσα (46’ Όρσιτς) – Μπρόζοβιτς (50’ Πέτκοβιτς), Κόβατσιτς, Μόντριτς (81’ Μόγιερ) – Πάσαλιτς (46’ Βλάσιτς), Κράμαριτς (72’ Λιβάγια), Πέρισιτς.

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Pamestoixima.gr
Pamestoixima.gr
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Στο Παρά 1
Boost Νίκης
Live Streaming*
Cash out* Android App Βig Screen Mobile
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet