PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΕΙΔΗΣΕΙΣ breadcrumbs arrow ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022: ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ «ΣΤΕΜΜΑ»

Μουντιάλ 2022: Και τώρα οι δυο τους για το «στέμμα»

Η Γαλλία του Εμπαπέ επικράτησε με 2-0 επί του Μαρόκου στον δεύτερο ημιτελικό της διοργάνωσης και ο σούπερ σταρ των «Τρικολόρ» θα υπερασπιστεί την Κυριακή (18/12) τον τίτλο της ομάδας του, κόντρα στην Αργεντινή του συμπαίκτη του στην Παρι Σεν Ζερμέν, Μέσι.

Η Γαλλία του Εμπαπέ επικράτησε με 2-0 επί του Μαρόκου στον δεύτερο ημιτελικό της διοργάνωσης και ο σούπερ σταρ των «Τρικολόρ» θα υπερασπιστεί την Κυριακή (18/12) τον τίτλο της ομάδας του, κόντρα στην Αργεντινή του συμπαίκτη του στην Παρι Σεν Ζερμέν, Μέσι.

Sentragoal Team
Sentragoal Team
14 Δεκεμβρίου 2022 - 23:27
14/12/2022 - 23:27
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
ebabe.jpg

Οι εκπλήξεις στην διοργάνωση κράτησαν μέχρι τα προημιτελικά. Η διαφορά ποιότητας ανάμεσα στη Γαλλία και το Μαρόκο ήταν φανερή στον αγωνιστικό χώρο και οι Παγκόσμιοι πρωταθλητές επικράτησαν με 2-0. Θα έχουν, μάλιστα, την ευκαιρία στον μεγάλο τελικό της Κυριακής (18/12) με την Αργεντινή, να υπερασπιστούν τον τίτλο τους. Σε μια γιγαντομαχία, ανάμεσα στους δυο συμπαίκτες στην Παρί Σεν Ζερμέν και σούπερ σταρ των δυο ομάδων, Εμπαπέ και Μέσι.

Σούπερ Δώρο* στο PS Rewards Χωρίς Κατάθεση! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H Γαλλία εκμεταλλεύτηκε τη αδράνεια στην άμυνα του Μαρόκου και άνοιξε το σκορ, σχεδόν, με το «καλημέρα», όταν μετά από σουτ του Εμπαπέ που κόντραρε στα σώματα των αμυντικών, ο Ερνάντεζ με ωραίο γυριστό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Οι Παγκόσμιοι πρωταθλητές, μάλιστα, λίγο έλειψε να εκμεταλλευτούν το μομέντουμ και να πετύχουν και δεύτερο γκολ στο 17΄, όταν μετά από λάθος του Σαϊς, ο Ζιρού σούταρε δυνατά, όμως, η μπάλα σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Μπόνο. 

Σαν να μην έφτανε το εις βάρος της ομάδας του σκορ για τον Ρεγκραγκί, ήρθε και ο τραυματισμός του αρχηγού Σαϊς, που έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 21΄, καθώς τραυματίστηκε και ο Σελίμ Αμαλάχ πήρε τη θέση του. Στο 36΄ οι Γάλλοι έχασαν νέα σημαντική ευκαιρία με τους Εμπαπέ και Ζιρού, για να διπλασιάσουν τα τέρματα τους. Οι Μαροκινοί απάντησαν στο 44΄ με τον Ελ Νεσίρι να κάνει το «ψαλίδι», ο Λορίς απέκρουσε δύσκολα, αλλά στάθηκε τυχερός, καθώς στη συνέχεια η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι. 

Το Μαρόκο προσπάθησε στο δεύτερο ημίχρονο να αντιδράσει και στάθηκε καλά στα πρώτα λεπτά. Οι μεγάλοι παίκτες, όμως, κρίνουν, τα σπουδαία παιχνίδια. Ο Εμπαπέ στο 79΄ με μια εξαιρετική ατομική ενέργεια, έδωσε πάσα «πάρε-βάλε» στον Κόλο Μουανί, που την έσπρωξε στα δίχτυα, διαμορφώνοντας το τελικό 2-0. Το μόνο που κατάφεραν οι Μαροκινοί ήταν να απειλήσουν στο 94΄, με τον Κουντέ να διώχνει, τελικά, την μπάλα πριν περάσει την γραμμή της εστίας. 

H Γαλλία πήρε τη σπουδαία νίκη -πρόκριση και θα αντιμετωπίσει στον μεγάλο τελικό της Κυριακής (18/12) την Αργεντινή, με τη νίκη της να πληρώνει 2.67 ενώ το εκπληκτικό Μαρόκο θα τεθεί αντιμέτωπο με την Κροατία (17/12), στη μάχη για την τρίτη θέση. 

Γαλλία (Ντεσάμπ): Λορίς, Κουντέ, Βαράν, Κονατέ, Τεό Ερναντέζ, Τσουαμενί, Φοφανά, Γκριεζμάν, Ντεμπελέ (79' Μουανί), Ζιρού (65' Τουράμ), Εμπαπέ

Μαρόκο (Ρεγκραγκί): Μπόνο, Χακίμι, Γιαμίκ, Σαΐς (21' Αμαλάχ (78' Ελζαζουλί), Νταρί, Μαζραουί (46' Αλάχ), Ουνάχι, Άμπραμπατ Ζιγές, Εν Νεσιρί (66' Χαμντάλα), Μπουφάλ (67' Αμπουκλάλ)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Pamestoixima.gr
Pamestoixima.gr
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Στο Παρά 1
Boost Νίκης
Live Streaming*
Cash out* Android App Βig Screen Mobile
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet