PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΕΙΔΗΣΕΙΣ breadcrumbs arrow ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022: ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ - ΦΟΒΟΙ ΓΙΑ ΤΗ «ΓΡΙΠΗ ΤΗΣ ΚΑΜΗΛΑΣ»!

Μουντιάλ 2022: Συναγερμός στην εθνική Γαλλίας - Φόβοι για τη «γρίπη της καμήλας»!

Μεγάλη ανησυχία επικρατεί στις τάξεις των «μπλε», που βλέπουν τρίτο παίκτη τους να παρουσιάζει συμπτώματα ίωσης.

Μεγάλη ανησυχία επικρατεί στις τάξεις των «μπλε», που βλέπουν τρίτο παίκτη τους να παρουσιάζει συμπτώματα ίωσης.

Δημήτρης Ψιμίτης
Δημήτρης Ψιμίτης
15 Δεκεμβρίου 2022 - 13:04
15/12/2022 - 13:04
coman-15-12-22.jpg

Η εν ενεργεία Παγκόσμια Πρωταθλήτρια και φιναλίστ του Μουντιάλ 2022, Γαλλία, βρίσκεται σε κατάσταση... συναγερμού, αφού μετά τους Αντριέν Ραμπιό και Νταγιό Ουπαμεκανό, είδε και τον Κίνγκσλεϊ Κομάν να εμφανίζει έντονα συμπτώματα γρίπης.

Οι δύο πρώτοι ανέβασαν υψηλό πυρετό πριν από τον ημιτελικό με το Μαρόκο, με αποτέλεσμα να μείνουν εκτός αποστολής και να απομονωθούν από την υπόλοιπη ομάδα. Ωστόσο, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, και ο Κομάν, ο οποίος βρέθηκε κανονικά στον πάγκο των «μπλε» για το ματς, ανέβασε πυρετό το πρωί της Πέμπτης, όπως επιβεβαίωσε ο προπονητής της ομάδας, Ντιντιέ Ντεσάμπ.

Σούπερ Δώρο* στο PS Rewards Χωρίς Κατάθεση! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μάλιστα, έχει δημιουργηθεί έντονος προβληματισμός στους Γάλλους μήπως έχουν προσβληθεί οι ποδοσφαιριστές από τη λεγόμενη «γρίπη της καμήλας», η οποία πρόκειται για λοίμωξη του αναπνευστικού και προκαλείται από τον ιό του αναπνευστικού συνδρόμου της Μέσης Ανατολής (MERS).

Από την άλλη, ο τεχνικός των «μπλε» ανέφερε ότι ίσως το πρόβλημα να οφείλεται στη χρήση των κλιματιστικών, που είναι συνεχής λόγω των θερμοκρασιών που επικρατούν στην Ντόχα. Σε κάθε περίπτωση, υπάρχει τεράστια ανησυχία στις τάξεις των Παγκόσμιων Πρωταθλητών, ενόψει του τελικού του Μουντιάλ με την Αργεντινή (18/12, 17:00), για αυτό και όσοι παίκτες εμφανίζουν ελαφριά συμπτώματα, απομονώνονται προληπτικά, ώστε να περιοριστεί η διασπορά.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ, άνθρωποι της γαλλικής αποστολής έφτασαν να κατηγορούν ακόμη και τους Άγγλους, ότι... κόλλησαν την ομάδα τους στο μεταξύ τους ματς για την προημιτελική φάση. Θυμίζουμε πως, ο Ντέκλαν Ράις είχε δηλωθεί ως αμφίβολος λόγω ίωσης λίγες μέρες πριν, ωστόσο έδωσε κανονικά το «παρών» στην αναμέτρηση.

Αποδόσεις στο Αργεντινή - Γαλλία 

Με προβλήματα πηγαίνει στον μεγάλο τελικό η Γαλλία, εκεί όπου αποτελεί οριακό αουτσάιντερ, με τη νίκη της να προσφέρεται σε απόδοση 2.77. Ο «άσος» της τυπικά γηπεδούχου, Αργεντινής, βρίσκεται στο 2.67, ενώ ενδεχόμενη ισοπαλία «πληρώνει» στο 3.50.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Pamestoixima.gr
Pamestoixima.gr
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Στο Παρά 1
Boost Νίκης
Live Streaming*
Cash out* Android App Βig Screen Mobile
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet