PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΕΙΔΗΣΕΙΣ breadcrumbs arrow ΧΟΥΛΙΑΝ ΑΛΒΑΡΕΣ: ΟΙ ΤΕΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ XGOALS ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΟΥ ΤΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ

Χουλιάν Άλβαρες: Οι τελικές και τα xGoals του αστεριού της Αργεντινής

Το άστρο του Χουλιάν Άλβαρες στο πλευρό του ηγέτη Μέσι στο φετινό Μουντιάλ οδηγήσε την Αργεντινή ως τον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης. Δείτε τα πιο ενδιαφέροντα στατιστικά του 22χρονου άσου της «αλμπισελέστε», καθώς και το τι αξίζει στοιχηματικά.

Το άστρο του Χουλιάν Άλβαρες στο πλευρό του ηγέτη Μέσι στο φετινό Μουντιάλ οδηγήσε την Αργεντινή ως τον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης. Δείτε τα πιο ενδιαφέροντα στατιστικά του 22χρονου άσου της «αλμπισελέστε», καθώς και το τι αξίζει στοιχηματικά.

Κων/να Θεοδώρου
17 Δεκεμβρίου 2022 - 13:34
17/12/2022 - 13:34
skysports-lionel-messi-julian-alvarez_5995749.jpg

Στις 31 Ιανουαρίου του 2000 ο Χούλιαν Άλβαρες πρωτοείδε το φως του ήλιου στο Ρίο Σεγούντο στην Κόρδοβα της Αργεντινής. Τον Σεπτέμβριο εκείνης της χρονιάς, ο ίδιος ήταν μόλις 8 μηνών, ωστόσο σε μια άλλη γωνιά της γης, στη Βαρκελώνη, το αστέρι του Λιονέλ Μέσι ετοιμαζόταν να λάμψει στις τάξεις της «Μασσία».

Σήμερα, 22 χρόνια μετά ούτε στα πιο τρελά του όνειρα δεν θα φανταζόταν ο αστέρας της Μάντσεστερ Σίτι που δοκιμάστηκε στην Μπόκα Τζούνιορς και ανδρώθηκε στη μισητή Ρίβερ Πλέιτ, πως θα αποτελεί τον παρτενέρ του ειδώλου του στη γραμμή κρούσης της Αργεντινής, ευρισκόμενος ένα βήμα προτού σηκώσει στα χέρια του το τρόπαιο της διοργάνωσης.

Σούπερ Δώρο* στο PS Rewards Χωρίς Κατάθεση! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η πορεία του στα γήπεδα του Κατάρ έκανε το όνομά του νεαρού άσου γνωστό στα πέρατα του κόσμου, καθώς όλα τα βλέμματα στρέφονται στον πιτσιρικά αποδέκτη των ασίστ του Μέσι, με τον Σκαλόνι να επιλέγει να τον τοποθετήσει στο πλευρό του «Λίο» (και σε ορισμένα ματς ελαφρώς πιο προωθημένο) στην επίθεση της ομάδας.

Έγραψε ιστορία στον ημιτελικό

Στον ημιτελικό κόντρα στην Κροατία, έβαλε το όνομά του με χρυσά γράμματα στα αθλητικά χρονικά, καθώς σε ηλικία 22 ετών και 316 ημερών κατέστη ο δεύτερος νεότερος ποδοσφαιριστής που σκοράρει δις σε ημιτελικό Μουντιάλ, μετά τον θρυλικό Πελέ.

Ποια είναι όμως τα στατιστικά του επιθετικού της «αλμπισελέστε» που τον καθιστούν τόσο επιδραστικό στο παραγωγικό κομμάτι της ομάδας; Το Sentragoal. gr έχει τις απαντήσεις, καθώς και τις στοιχηματικές επιλογές που προκύπτουν από αυτά.

Παρατηρώντας κανείς τα νούμερα του νεαρού αστέρα της Σίτι, διαπιστώνει πως στις 4 αναμετρήσεις που αγωνίστηκε βασικός, έχει σκοράρει από δύο γκολ σε πρώτο και δεύτερο ημίχρονο, μετρώντας 10 τελικές προσπάθειες, 2.58% XGoals* ανά ματς, ενώ τα 9 σουτ του ήταν μέσα από την περιοχή.

Εξαιρετικό είναι επίσης και το ποσοστό των επιτυχημένων πασών του, γεγονός που αποδεικνύει πως δεν διαθέτει μόνο ένστικτα στράικερ, αλλά έχει μεγάλη ευχέρεια και στις μεταβιβάσεις της μπάλας.

Κατηγορία Στατιστικό
Συμμετοχές 6 (4 ως βασικός)
Γκολ 4
Τελικές προσπάθειες 10
Επιτυχημένες πάσες 77.8%
Επιτυχημένες ντρίμπλες 18.2 %
xGoals* ανά ματς 2.58 %
xGoals* ανά τελική 0.27 %
Γκολ στο πρώτο ημίχρονο 2
Γκολ στο δεύτερο ημίχρονο 2

*Τα xGoals είναι η μονάδα μέτρησης των πιθανοτήτων που έχει κάθε τελική προσπάθεια για να γίνει γκολ.

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει επιπλέον το γεγονός πως με τον 22χρονο στο βασικό σχήμα του Σκαλόνι η Αργεντινή σκόραρε τα 11 από τα 12 συνολικά της γκολ στη διοργάνωση, ενώ χωρίς εκείνον δέχτηκε 5 τέρματα! Συνεπώς δύσκολα δεν θα δούμε τον Άλβαρες με φανέλα βασικού στον μεγάλο τελικό, για αυτόν τον λόγο στο παρακάτω κείμενο, σας παρουσιάζουμε τις πιο ελκυστικές ειδικές αγορές που προσφέρονται για εκείνον από το Pamestoixima.

Σημειώνεται πως, ο Άλβαρες φιγουράρει επιπλέον στη λίστα των φαβορί τόσο για το Βραβείο του Πρώτου Σκόρερ, όσο και για του ΜVP της διοργάνωσης.

Αγορά Απόδοση
Προσπάθειες στην εστία 2+ 3.00
Συνολικά σουτ 2+ 1.60
Συνολικά Τάκλιν 2+ 4.75
Συνολικές Ασίστ 1+ 7.00
Συνολικές Πάσες 18+ 1.88
Να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή 3.25
Να σκοράρει 2+ γκολ 14.00
Να σκοράρει και να κερδίσει η Αργεντινή 5.00
Καλύτερος παίκτης του τελικού 9.00
Να έχει τελική στο δοκάρι 11.00
Τι παίζουμε

Αργεντινή και Γαλλία θα «μονομαχήσουν» σε έναν αμφίρροπο τελικό με στόχο το βαρύτιμο τρόπαιο κι όλα αναμένεται να κριθούν στις λεπτομέρειες. Δεδομένης ωστόσο της ποιότητας αμφότερων στο μεσοεπιιθετικό κομμάτι, περιμένουμε το ματς να «ανοίξει» και να αποκτήσει ρυθμό. Ιδανικό λοιπόν το έδαφος να δούμε τον Άλβαρες να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή στο ματς, ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζει και η αγορά των 2+ προσπαθειών του στην εστία με βάση τα στατιστικά που προαναφέραμε.

Χουλιάν Άλβαρες anytime scorer3.25

Χουλιάν Άλβαρες Προσπάθειες στην εστία 2+3.00

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Pamestoixima.gr
Pamestoixima.gr
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Στο Παρά 1
Boost Νίκης
Live Streaming*
Cash out* Android App Βig Screen Mobile
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet