PROMO CODE ΔΩΡΑ* ΕΔΩ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΕΙΔΗΣΕΙΣ breadcrumbs arrow ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022: ΣΤΗΝ 3Η ΘΕΣΗ Η ΚΡΟΑΤΙΑ, 2-1 ΤΟ ΜΑΡΟΚΟ

Μουντιάλ 2022: Στην 3η θέση η Κροατία, 2-1 το Μαρόκο

Η Κροατία αποχαιρέτησε με νίκη το Μουντιάλ 2022, καθώς επικράτησε σχετικά άνετα του Μαρόκου με 2-1 στον μικρό τελικό. Γκβαρντιόλ και Ορσιτς τα γκολ για τους Κροάτες στο 7’ και 42’ .

Η Κροατία αποχαιρέτησε με νίκη το Μουντιάλ 2022, καθώς επικράτησε σχετικά άνετα του Μαρόκου με 2-1 στον μικρό τελικό. Γκβαρντιόλ και Ορσιτς τα γκολ για τους Κροάτες στο 7’ και 42’ .

Sentragoal Team
Sentragoal Team
17 Δεκεμβρίου 2022 - 19:00
17/12/2022 - 19:00
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
croatia_maroco.jpg

Μετά την 3η θέση του Μουντιάλ το 1998, την παρουσία τους στον τελικό το 2018, οι Κροάτες έφτασαν σε μια ακόμα μεγάλη επιτυχία, κατακτώντας την 3η θέση του Παγκοσμίου Κυπέλλου στα γήπεδα του Κατάρ. Τα γκολ των Γκβαρντιόλ και Όρσιτς αποδείχτηκαν αρκετά για να της δώσουν μια σχετικά εύκολη νίκη επί του Μαρόκου.

Η επιλογή του Ζλάτκο Ντάλιτς να  πραγματοποιήσει πέντε αλλαγές στην 11άδα σε σύγκριση με τον ημιτελικό κόντρα στην Αργεντινή, έδωσε την απαραίτητη φρεσκάδα στους Κροάτες οι οποίοι κυριάρχησαν στο πρώτο ημίχρονο.

Σούπερ Ενισχυμένη Προσφορά* Κάθε Μέρα χωρίς κατάθεση ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο αγώνας:

Ο μικρός τελικός ξεκίνησε μάλιστα με τους καλύτερους οιωνούς για την ομάδα της Κροατίας η οποία κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο 7ο λεπτό. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Μάγερ, ο Πέρισιτς πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Γκβάρντιολ με κεφαλιά-ψαράκι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Άμεση ήταν η απάντηση του Μαρόκου, καθώς 2 λεπτά αργότερα ο Ζίγιετς εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά, ο Μάγιερ στην προσπάθεια του να διώξει, έστειλε τη μπάλα στην μικρή περιοχή και ο Ναρί με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1. Η Κροατία διατήρησε τον έλεγχο του αγώνα στο 1ο ημίωρο και έφτανε πιο εύκολα στην αντίπαλη περιοχή, ενώ το Μαρόκο που ανέβασε την ένταση του παιχνιδιού του μετά το 30’ δεν κατάφερε να δημιουργήσει την μεγάλη ευκαιρία. Η κυριαρχία της «Χρβάτσκα» απέδωσε εκ νέου καρπούς στο 42ο λεπτό, με απίστευτο φαλτσαριστό σουτ του Ορσιτς.

Το δεύτερο 45λεπτό ξεκίνησε όπως και το πρώτο, με την Κροατία να δείχνει περισσότερο απειλητική. Το Μαρόκο αναγκάστηκε να ανεβάσει ψηλά τις γραμμές του για να φτάσει στην ισοφάριση και στο 75ο λεπτό έφτασε μια ανάσα από την ισοφάριση, με τον Εν Νεσίρι να μην μπορεί όμως να νικήσει τον Λιβάκοβιτς διαγώνια από το ύψος της μικρής περιοχής. Στο 87' ήταν η σειρά της Κροατίας να φτάσει κοντά στο 3ο γκολ. Ο Κόβασιτς απέφυγε με ωραία ντρίμπλα τον αντίπαλο του, αλλά το αριστερό σουτ, που επιχείρησε μέσα από την περιοχή, πέρασε λίγο έξω από το δοκάρι.

Το 2-1, δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε και οι Κροάτες πανηγύρισαν δίκαια μια ακόμα μεγάλη επιτυχία σε εθνικό επίπεδο, με το ίδιο σκορ που επικράτησαν και το 1998 των Ολλανδών.

Κροατία (Ζλάτκο Ντάλιτς): Λιβάκοβιτς - Στάνισιτς, Σούταλο, Γκβαρντιόλ - Όρσιτς, Μάγιερ, Μόντριτς, Κόβατσιτς, Πέρισιτς - Λιβάγια, Κράμαριτς. 

Μαρόκο (Ουαλίντ Ρεγκραγκί): Μπόνο - Χακίμι, Νταρί, Ελ Γιαμίκ, Αλάχ - Άμπραμπατ - Ζιγιέκ, Σαμπίρι, Ελ Κανούς, Μπουφάλ - Εν Νεσίρι.

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Pamestoixima.gr
Pamestoixima.gr
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Στο Παρά 1
Boost Νίκης
Live Streaming*
Cash out* Android App Βig Screen Mobile
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet