PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ breadcrumbs arrow BWIN – CHAMPIONS LEAGUE ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*! (19/04)

bwin – Champions League με σούπερ προσφορά*! (19/04)

Sentragoal Team
Sentragoal Team
19 Απριλίου 2023 - 08:45
19/04/2023 - 08:45
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
bwin-19-04.jpg

Τα δύο τελευταία «εισιτήρια» των ομάδων που θα συμπληρώσουν την τετράδα των ημιτελικών του Champions League θα… σφραγιστούν απόψε. Ξεκάθαρο προβάδισμα για Μάντσεστερ Σίτι και Ίντερ έναντι της Μπάγερν Μονάχου και της Μπενφίκα.

 

Με την… πλάτη στον τοίχο

Η Μάντσεστερ Σίτι πριν μία εβδομάδα εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τον παράγοντα «έδρα», επικράτησε 3-0 της Μπάγερν Μονάχου και πήρε ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης για τα ημιτελικά. Οι «πολίτες» είδαν τις καλές τους στιγμές να γίνονται γκολ, την ώρα που η άμυνα των Βαυαρών εμφανίστηκε άκρως προβληματική, αναφορικά με τη λειτουργία της σε συνθήκες πίεσης. Πλέον οι παίκτες του Τόμας Τούχελ καλούνται να κάνουν μία ιστορική ανατροπή με τη βοήθεια του κόσμου τους, ώστε να βρεθούν εκείνοι στις τέσσερις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Το 6ο του γκολ κόντρα στην Μπάγερν σημείωσε ο Έρλινγκ Χάαλαντ, με τον Νορβηγό φορ να μοιράζει μία ασίστ στον Μπερνάρντο Σίλβα και ν’ αποτελεί έναν μεγάλο «πονοκέφαλο» για την ομάδα από το Μόναχο.

bwin - Build A Bet* στο Champions League!

Να τσεκάρει το… εισιτήριο

Νικολό Μπαρέλα και Ρομέλου Λουκάκου ήταν οι παίκτες που με τα γκολ τους «υπέγραψαν» τη νίκη της Ίντερ με 2-0 στην έδρα της Μπενφίκα κι έφεραν τους «νερατζούρι» με το… ένα πόδι στα ημιτελικά του Champions League. Η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι είδε τις φάσεις που δημιούργησε τις κατάλληλες προϋποθέσεις να τις μετουσιώνει σε γκολ. Έτσι βρίσκεται με το… ένα πόδι στους «4» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Η Ίντερ συμπλήρωσε τρία διαδοχικά ματς στο Champions League, στα οποία κατάφερε να διατηρήσει ανέπαφη την εστία της. Παράλληλα οι «αετοί» για πρώτη φορά στα τελευταία 18 ματς για ευρωπαϊκές διοργανώσεις απέτυχαν να σκοράρουν, με τον στόπερ των Ιταλών, Αλεσάντρο Μπαστόνι να καταγράφει εξαιρετική απόδοση στο ματς του «Da Luz»!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet