PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ breadcrumbs arrow NOVIBET: ΝΤΝΙΠΡΟ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΜΕ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ 0% ΓΚΑΝΙΟΤΑ* (25/7)

Novibet: Ντνίπρο – Παναθηναϊκός με ενισχυμένες αποδόσεις και 0% γκανιότα* (25/7)

Sentragoal Team
Sentragoal Team
25 Ιουλίου 2023 - 10:28
25/07/2023 - 10:28
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
Ντνίπρο – Παναθηναϊκός με ενισχυμένες αποδόσεις και 0 γκανιότα.jpg

Η πιο μεγάλη ώρα έφτασε για το «Τριφύλλι»!

Η πρώτη αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Ντνίπρο την Τρίτη (21:00) στο Κόσιτσε για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League θα μπορούσε να χαρακτηριστεί κάλλιστα και ματς της χρονιάς για τους «πράσινους». 

Οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχουν μπροστά τους μια «χρυσή» ευκαιρία για να επανέλθουν στην ελίτ της Ευρώπης και φιλοδοξούν ενόψει της ρεβάνς στη Λεωφόρο να κάνουν το πρώτο βήμα. 

Η πρόκριση εις βάρος της Ντνίπρο θα οδηγήσει τον Παναθηναϊκό αυτόματα στους ομίλους του Europa League ακόμα κι αν οι «πράσινοι» στoν τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League αποκλειστούν. Αυτό σημαίνει ότι σε περίπτωση που το «Τριφύλλι» περάσει τους Ουκρανούς θα έρθουν μεγάλα αγωνιστικά και οικονομικά οφέλη στον σύλλογο.

Στα φιλικά ο Παναθηναϊκός άφησε ανάμεικτα συναισθήματα. Στα δύο τελευταία παιχνίδια στη Λεωφόρο η ισοπαλία (1-1) απέναντι σε Χάποελ Μπερ Σεβά (1-1) και η ήττα (0-1) από την Ράγιο Βαγιεκάνο δεν ικανοποιήσαν τον coach της ομάδας. Ενόψει του πρώτου ματς ηγετικό ρόλο μεσοεπιθετικά θα αναλάβει ο Τζούρισιτς. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού αποκτήθηκε από την Σαμπντόρια για να προσθέσει ποιότητα και κάθετη πάσα στη μεσαία γραμμή. 

Ντνίπρο – Παναθηναϊκός

1:3.75 | Χ:3.30 | 2:2.15

Η Ντνίπρο μπορεί να μην διαθέτει το εξαιρετικό σύνολο που το 2015 έφτασε μέχρι τον τελικό του Europa League, όμως δεν αποτελεί εύκολη λεία για καμία ομάδα. 

Οι Ουκρανοί έχουν επηρεαστεί οικονομικά και αγωνιστικά από τον πόλεμο και το γεγονός ότι θα στερηθούν την έδρας τους είναι ένα μειονέκτημα. Από τον Ιούλιο του 2022 βρίσκονται υπό τις οδηγίες του Ολαξάντ Κούτσερ, ενώ την περασμένη σεζόν τερμάτισαν στη 2η θέση της βαθμολογίας (ισόβαθμοι με τη Ζόρια) κι έχασαν το πρωτάθλημα από τη Σαχτάρ. 

Το αστέρι της Ντνίπρο είναι ο Αρτέμ Ντόβμπικ. Ο 26χρονος επιθετικός θα είναι ο  βασικός κίνδυνος για την άμυνα του Παναθηναϊκού. 

Οι δύο ομάδες διασταυρώνουν για πρώτη φορά τα ξίφη τους. 

Ο Παναθηναϊκός έχει να αγωνιστεί στα προκριματικά του Champions League από τη σεζόν 2015/16. Τότε, οι «πράσινοι» αντιμετώπισαν στον 3ο προκριματικό γύρο την Κλαμπ Μπριζ και αποκλείστηκαν. Εντός έδρας οι «πράσινοι» πήραν προβάδισμα πρόκρισης με νίκη (2-1), όμως στη ρεβάνς ηττήθηκαν 3-0.

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές** για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής**.

Το Champions League όπως θα ήθελες να είναι...

*ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΝΔΕΙΞΗ

**ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Premium Προσφορά* χωρίς κατάθεση στη Novibet ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet