PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ breadcrumbs arrow ΤΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ CHAMPIONS LEAGUE ΕΙΝΑΙ ΜΕ COMBO ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΑΠΟ ΤΗ FONBET! (25/7)

Τα προκριματικά του Champions League είναι με Combo προσφορά* από τη Fonbet! (25/7)

Sentragoal Team
Sentragoal Team
25 Ιουλίου 2023 - 11:43
25/07/2023 - 11:43
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
Τα προκριματικά του Champions League είναι με Combo προσφορά από τη Fonbet.jpg

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει μετά από οκτώ χρόνια στο Champions League, για τον 2ο προκριματικό γύρο του οποίου αντιμετωπίζει απόψε στο Κόζιτσε της Σλοβακίας την ουκρανική Ντνίπρο κι εσύ απολαμβάνεις όλες τις διοργανώσεις με νέα Combo προσφορά* από τη Fonbet

Απόρροια της κατάκτησης της 2ης θέσης στην περσινή Super League και στο… θρίλερ τίτλου με την ΑΕΚ, η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα αγωνιστεί στα προκριματικά του Champions League για πρώτη φορά από το καλοκαίρι του 2015 και τον αποκλεισμό από την Μπριζ. Δύο χρόνια αργότερα σημειώθηκε η τελευταία ευρωπαϊκή πρόκριση του Παναθηναϊκού, επί της Γκαμπάλα στον 3ο προκριματικό του Europa League. Ενισχυμένο μεταγραφικά το «τριφύλλι» με την προσθήκη των Βιλένα, Μλαντένοβιτς, Τζούρισιτς και Γεβντάι.  

Δώρο* που τα σπάει! Σε υποδεχόμαστε με promo code LEG250 και free δώρα* ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H Ντνίπρο, στην προηγούμενη… εκδοχή της μιας και επανιδρύθηκε ουσιαστικά το 2015, είχε φτάσει ως τον τελικό του Europa League εκείνης της χρονιάς χάνοντας από τη Σεβίλλη. Ο ζάπλουτος Ιγκόρ Κολομόισκι απέσυρε κατόπιν την οικονομική του ενίσχυση, λόγω χρεών ο σύλλογος τιμωρήθηκε από την UEFA ενώ υποβιβάστηκε στην τρίτη κατηγορία. 

Ακολούθησε η «γέννηση» της Nτνίπρο-1, ως ονομάζεται επίσημα, που σκοπό έχει να αναβιώσει τις παλιές καλές εποχές, αποτελεί την σανίδα σωτηρίας. Ο νέος σύλλογος ξεκινά από το μηδέν, χωρίς χρέη, οφειλές και προβλήματα από το παρελθόν και τον Μάιο του 2019 επέστρεψε στη μεγάλη κατηγορία.

Δείτε επίσης: Το νέο, εβδομαδιαίο calendar προσφορών* της Fonbet αλλάζει το παιχνίδι

Πέρσι, μπήκε στους ομίλους του Conference League και προκρίθηκε ως δεύτερη, όμως στα νοκ-άουτ η ΑΕΚ Λάρνακας  έβαλε φρένο στην ευρωπαϊκή πορεία, με την ουκρανική ομάδα να δηλώνει ως έδρα την πόλη του Κόζιτσε της Σλοβακίας, που από την έναρξη του πολέμου αγκάλιασε την προσπάθεια του συλλόγου. 

Calendar προσφορών*, Combo προσφορά*, Bet builder, μοναδικά ειδικά στοιχήματα, υψηλές αποδόσεις, εβδομαδιαίο cashback, μόνο στη Fonbet! 

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα 

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet