PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ breadcrumbs arrow SPORTINGBET - ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ CHAMPIONS LEAGUE! (25/7)

Sportingbet - Αμέτρητα ειδικά στα προκριματικά του Champions League! (25/7)

Sentragoal Team
Sentragoal Team
25 Ιουλίου 2023 - 12:24
25/07/2023 - 12:24
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
Sportingbet Panathinaikos 25 July.jpg

Από το Κόζιτσε της Σλοβακίας αρχίζει απόψε το ευρωπαϊκό… ταξίδι του Παναθηναϊκού.

Οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν στις 21:00 την ουκρανική Ντνίπρο, στο πλαίσιο του 2ου προκριματικού γύρου του Champions League. 

Στην Sportingbet το Πάσχα σε υποδεχόμαστε με ακόμα μεγαλύτερο δώρο*. Εσύ επιλέγεις αυτό που θέλεις! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με στόχο να αποκτήσει το πλεονέκτημα ενόψει του επαναληπτικού αγώνα στο «Απόστολος Νικολαΐδης», ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Ντνίπρο για το 2ο προκριματικό γύρο του Champions League. Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη στην «Košická Aréna» του Κόζιτσε της Σλοβακίας, εξαιτίας του πολέμου στην Ουκρανία. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ψάχνει την επιστροφή της στους ομίλους μιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Για να συμβεί κάτι τέτοιο θα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ντνίπρο, που είναι και το πιο σημαντικό… μαξιλαράκι στο φετινό του ευρωπαϊκό ταξίδι και να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στους ομίλους του Europa League. Αυτή θα είναι η 3η φορά που το «τριφύλλι» θα βρεθεί κόντρα σε σύλλογο από την Ουκρανία. Η πρώτη γνωριμία έγινε τη σεζόν 1998-1999 όταν ήρθε αντιμέτωπος με τη Ντιναμό Κιέβου στους ομίλους του Champions League, με απολογισμό μία νίκη και μία ήττα. Η δεύτερη φορά καταγράφεται κόντρα στη Μέταλουργκ Ζαπορίζιε για τον 1ο γύρο του Κυπέλλου UEFA, με τους «πράσινους» να παίρνουν το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση. 

Sportingbet – Σούπερ αποδόσεις στα προκριματικά του Champions League!

Στο Βίλνιους της Λιθουανίας είναι προγραμματισμένη η πρώτη σέντρα των σημερινών αγώνων. Στις 19:00, η Ζαλγκίρις υποδέχεται την Γαλατασαράι των πολλών αστέρων που θα ψάξει φέτος την ευρωπαϊκή διάκριση. Στις 21:00, η Ντιναμό Ζάγκρεμπ φιλοξενεί την Αστάνα στο «Maksimir», έχοντας τον πρώτο λόγο απέναντι στην ομάδα από το Καζακστάν και μισή ώρα αργότερα Σερβέτ και Γκενκ «μονομαχούν» στα προάστια της Γενεύης. Με τις εκτός έδρας αναμετρήσεις της Σλόβαν Μπρατισλάβας και της Κοπεγχάγης κόντρα στην Ζρίνσκι και την Μπρειντάμπλικ ολοκληρώνεται το πρόγραμμα.  

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet