PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ breadcrumbs arrow STOIXIMAN: ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΜΕ 3.85 & 4.10 (26/7)

Stoiximan: Προκριματικά Champions League με 3.85 & 4.10 (26/7)

Sentragoal Team
Sentragoal Team
26 Ιουλίου 2023 - 12:43
26/07/2023 - 12:43
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
Προκριματικά Champions League με 3.85 & 4.10.jpg

Προβάδισμα για τον Άρη Λεμεσού απέναντι στην ΜΠΑΤΕ, υποψιασμένη η Χάκεν κόντρα στην Κλάκσβικ. Ανάλυση και προγνωστικά. 

Την Τετάρτη στις 20:00 ο Άρης Λεμεσού υποδέχεται την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ. Πρωταθλητής Κύπρου ο Άρης την περσινή σεζόν, τερμάτισε στο +3 από τον δεύτερο ΑΠΟΕΛ, με ρεκόρ 21Ν-11Ι-4Η. Έδωσε πέντε φιλικά προετοιμασίας, με απολογισμό δύο νίκες, ισάριθμες ήττες και το 1-1 εκτός έδρας με την Αούστρια Βιέννης.  

Θριάμβευσε στο πρώτο επίσημο ματς της σεζόν, καθώς επικράτησε 2-0 της Ομόνοιας στον τελικό του Super Cup Κύπρου. Έμπειρή ομάδα, σκληρή, χωρίς τον μεγάλο σταρ στο ρόστερ της και πιο ακριβό παίκτη τον Μπεραΐνο, με χρηματιστηριακή αξία 600 χιλιάδες ευρώ.  

Seri στη Stoiximan με Stoiximan Super League! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ ξεπέρασε το εμπόδιο της Παρτιζάνι στον προηγούμενο γύρο. Απέσπασε ισοπαλία με σκορ 1-1 εκτός έδρας στο πρώτο ματς και επικράτησε 2-0 στη ρεβάνς. Σημαντικό αβαντάζ για τους Λευκορώσους, το γεγονός πως το πρωτάθλημα τους είναι σε εξέλιξη.  

Αναιμικό πάντως το ξεκίνημα της ΜΠΑΤΕ εντός συνόρων, καθώς μετά από 14 αγωνιστικές έχει ρεκόρ 6Ν-4Ι-4Η και είναι στην 4η θέση, στο -10 από τις Νέμαν, Ντινάμο Μινσκ που μοιράζονται την κορυφή. Ο 19χρονος γκολκίπερ Κούντραβετς και χαφ Γκρετσίκο και ο επιτελικός μέσος Γκρόμικο είναι οι κορυφαίοι παίκτες στο ρόστερ της. 

Σε καλή κατάσταση ο Άρης Λεμεσού, έχει τον πρώτο λόγο απέναντι στην σκληροτράχηλη αλλά όχι ποιοτική ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ. Το συνδυαστικό στοίχημα 1 & Under 8,5 κόρνερ στο ματς σε απόδοση 3.85 στο Bet Builder της Stoiximan

Στις 21:45, η Κλάκσβικ φιλοξενεί τη Χάκεν. Η πρωταθλήτρια στα Νησιά Φερόε έκανε την μεγάλη έκπληξη στον προηγούμενο γύρο και πέταξε εκτός διοργάνωσης τη Φερεντσβάρος! Εξέλιξη αναπάντεχη με βάση και την εικόνα του πρώτου αγώνα, όπου οι Μαγυάροι ήταν ανώτεροι παρά το 0-0.  

Ωστόσο στη ρεβάνς της Ουγγαρίας, η Κλάκσβικ ήταν εκπληκτική και επικράτησε με το εμφατικό 3-0. Κάνει περίπατο στο εγχώριο πρωτάθλημα, όπου η κυριαρχία της είναι αναμφισβήτητη. Άλλωστε μετράει 16 νίκες τις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές με γκολ 44-8 και είναι ήδη αγκαλιά με τον τίτλο καθώς βρίσκεται στο +12 από τη δεύτερη Β36 Τορσάβν. 

Mission στη Stoiximan για τα ευρωπαϊκά προκριματικά!

Με δύο νίκες επί της Νιου Σεντς, η Χάκεν πήρε άνετη πρόκριση από τον πρώτο προκριματικό γύρο. Επικράτησε 3-1 στην Σουηδία αλλά και 2-0 στη ρεβάνς επί του ουαλικού εδάφους, επιβεβαιώνοντας τη διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων.  

Πορεία πρωταθλητισμού κάνει η Χάκεν και στην Allsvenskan, παρά το γεγονός πως η ήττα - σοκ από τη Βάρναμο την άφησε στο -4 από την πρωτοπόρο Έλφσμποργκ. Ομάδα με εξαιρετική ικανότητα μεσοεπιθετικά η Χάκεν, αλλά και κάποια κενά στην άμυνα. Ο φορ Τραορέ με 12 γκολ και ο Ρίγκαρντ με 5 γκολ και 9 ασίστ, είναι οι παίκτες που την ανεβάζουν επίπεδο. 

Η Κλάκσβικ είναι σε εκπληκτικό μομέντουμ και παίζει με ενθουσιασμό. Δύσκολα όμως θα πάει σε δεύτερη σερί υπέρβαση. Υποψιασμένη η Χάκεν, έχει τον πρώτο λόγο στο ματς. Το συνδυαστικό στοίχημα 2 & Goal/Goal στο 4.10 της Stoiximan

Η δράση ξεκινά και μπορείς να την απολαύσεις στην Cosmote TV με την σούπερ προσφορά* της Stoiximan! 

Το ξεκίνημα μιας σεζόν σε βάζει στο παιχνίδι. Η Stoiximan σου προσφέρει τη δυνατότητα να παρακολουθήσεις μερικά από τα σημαντικότερα αθλητικά γεγονότα μέσα από την πλατφόρμα της Cosmote TV.  

Πώς; Με μία εκπληκτική προσφορά* γνωριμίας για να απολαύσεις δώρο* 2 μήνες το πλούσιο αθλητικό περιεχόμενο της Cosmote TV! 

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές. 

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet