PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ breadcrumbs arrow ΤΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ CONFERENCE LEAGUE ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ COMBO ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΑΠΟ ΤΗ FONBET! (27/7)

Τα προκριματικά του Conference League με σούπερ αποδόσεις και Combo προσφορά* από τη Fonbet! (27/7)

Sentragoal Team
Sentragoal Team
27 Ιουλίου 2023 - 10:44
27/07/2023 - 10:44
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
Fonbet Aris Paok Conference League.jpg

ΠΑΟΚ και Αρης ρίχνονται για πρώτη φορά στις μάχες του φετινού UEFA Europa Conference League και κι εσύ απολαμβάνεις όλες τις διοργανώσεις με νέα Combo προσφορά* από τη Fonbet!

Πρώτος χρονικά αγωνίζεται σήμερα ο Αρης αντιμετωπίζοντας την Αραράτ στο Ερεβάν της Αρμενίας. Διαχρονικό… απωθημένο για τους «κιτρινόμαυρους» η συμμετοχή σε έναν ευρωπαϊκό όμιλο καθώς έχει να τα καταφέρει από το 2010-11 (πρόκριση στο Europa, αποκλεισμός από τη Σίτι στους «32»). Ως τώρα η ομάδα του Τόλη Τερζή έκανε 13 προσθήκες στο ρόστερ. Νοκ άουτ ο στόπερ Μπράμπετς και ανέτοιμος ο νεοφερμένος, από τη Στουτγκάρδη, Αηδόνης. Υποσχέσεις άφησε στο τελευταίο φιλικό, 3-1 τον Εθνικό Αχνας. Η Αραράτ απέκλεισε στον προηγούμενο γύρο την αλβανική Εγνατία στα πέναλτι, νέος προπονητής της από φέτος είναι ο Βάρνταν Μινασιάν.

Δώρο* που τα σπάει! Σε υποδεχόμαστε με promo code LEG250 και free δώρα* ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, με στόχο να… σβήσει το περσινό ευρωπαϊκό κάζο από τη Λέφσκι Σόφιας. Η ανησυχία πάντως είναι έκδηλη καθώς ο μεταγραφικός σχεδιασμός προχωρά πολύ αργά, ο τεχνικός διευθυντής Ζοσέ Μπότο παραιτήθηκε και η ομάδα δείχνει «γυμνή» ενόψει των πρώτων υποχρεώσεων ενώ λείπει ο τραυματίας Σάστρε. Η Μπεϊτάρ τερμάτισε στην 8η θέση της ισραηλινής λίγκας αλλά κατέκτησε το Κύπελλο και εξασφάλισε το ευρωπαϊκό εισιτήριο, το Σάββατο ηττήθηκε με 3-1 από την πρωταθλήτρια Μακάμπι Χάιφα για το Σούπερ Καπ της χώρας.

Δείτε επίσης: Το νέο, εβδομαδιαίο calendar προσφορών* της Fonbet αλλάζει το παιχνίδι!

ΠΑΟΚ και Μπεϊτάρ είχαν ανταμώσει ξανά, το 2000-01 στον 1ο γύρο του Europa League. Στην Ιερουσαλήμ η ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς, τότε, είχε αποσπάσει 3-3 ισοφαρίζοντας στο 90’ με τον Παντελή Κωνσταντινίδη (οι Τάσος Κατσαμπής και Δημήτρης Ναλιτζής τα άλλα γκολ) και είχε προκριθεί με 3-1 στην Τούμπα, με τέρματα από Πατρίσιο Καμπς, Ναλιτζή και αυτογκόλ του Οχάντ Κοέν.

Calendar προσφορών*, Combo προσφορά*, Bet builder, μοναδικά ειδικά στοιχήματα, υψηλές αποδόσεις, εβδομαδιαίο cashback, μόνο στη Fonbet! 

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα 

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet