PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ breadcrumbs arrow ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΜΑΡΣΕΙΓ ΜΕ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΤΗΝ BETSSON (09/08)

Παναθηναϊκός-Μαρσέιγ με ενισχυμένες αποδόσεις στην Betsson (09/08)

Sentragoal Team
Sentragoal Team
09 Αυγούστου 2023 - 08:30
09/08/2023 - 08:30
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
Παναθηναϊκός-Μαρσέιγ .jpg

Ακόμη μια συναρπαστική ευρωπαϊκή βραδιά προσφέρει το κουπόνι του ποδοσφαίρου με την αναμέτρηση Παναθηναϊκός-Μαρσέιγ στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για το 3ο γύρο των προκριματικών του UEFA Champions League να κλέβει την παράσταση και στην πλατφόρμα της Betsson υπάρχουν εντυπωσιακές επιλογές για στοίχημα.

Στο Παναθηναϊκός-Μαρσέιγ αουτσάιντερ είναι ο Παναθηναϊκός με τη νίκη του να προσφέρεται στο 4,00** στην πλατφόρμα της Betsson. Από την άλλη, το να φύγει η Μαρσέιγ με το διπλό από τη Λεωφόρο βρίσκεται στο 1,90**. Εντυπωσιακά πιο υψηλή η ενισχυμένη απόδοση του 6,05** (από 5,50) της συνδυαστικής νίκης του Παναθηναϊκού και στο ματς να σημειωθούν περισσότερα από ένα τέρματα. 

Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από την πρόκριση επί της Ντνίπρο. Νίκησε με 3-1 εκτός έδρας και στο δεύτερο ματς χωρίς να εντυπωσιάσει, το διαχειρίστηκε σωστά κι έφερε 2-2 «σφραγίζοντας» το εισιτήριο αφενός για τον 3ο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League κι αφετέρου εξασφάλισε τη συμμετοχή του στους ομίλους του UEFA Europa League, σε περίπτωση που αποκλειστεί από τη Μαρσέιγ. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού, όμως, αν και αντιλαμβάνονται το μέγεθος της πρόκλησης έχουν εμπιστοσύνη στις δυνατότητές τους και στη δουλειά που έκαναν στη διάρκεια της προετοιμασίας. Παράλληλα, οι μεταγραφές που έχουν γίνει ως τώρα δείχνουν πως έχουν ανεβάσει το επίπεδο της ποιότητας του ρόστερ, αλλά και του εσωτερικού ανταγωνισμού για μια θέση στην 11άδα. 

Ο Παναθηναϊκός παρουσιάζεται έτοιμος να κυνηγήσει το όνειρό του και στις τάξεις του εκτιμούν θετικά το γεγονός πως το πρώτο ματς θα διεξαχθεί εντός έδρας. Με την ώθηση του κόσμου θα επιχειρήσουν να κάνουν το πρώτο βήμα προς την... έκπληξη. 

Βέβαια, υπάρχουν και ερωτηματικά. Ακόμη η ομάδα δεν έχει «δέσει» ολοκληρωτικά. Εμφανίστηκαν κενά στην άμυνα και τα τρία γκολ που δέχθηκε από την Ντνίπρο αποτελούν εστία ανησυχίας, ιδίως εξαιτίας της απουσίας του βασικού σέντερ μπακ Μπαρτ Σένκενφελντ, αλλά στην ευρωπαϊκή λίστα δηλώθηκε το νέο απόκτημα Έρικ Πάλμερ-Μπράουν και δεν αποκλείεται να έχει και ρόλο στη μεγάλη βραδιά. Το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρεται στο 1,87** στην πλατφόρμα της Betsson, ενώ το Over 2,5 δίνεται στο 2,00**. Ενδιαφέρον έχει και το στοίχημα με ενισχυμένη απόδοση 4,95** (από 4,50) που πληρώνεται αν ο Παναθηναϊκός φράσει πρώτος στα δύο γκολ.

ΕΔΩ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΟΥΠΕΡ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΟΡ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το μειονέκτημα της Μαρσέιγ στο ματς είναι η έλλειψη επίσημων αγώνων στα πόδια της. Αυτό είναι το πρώτο παιχνίδι στη σεζόν. Ναι μεν έδωσε φιλικά στο προηγούμενο διάστημα, αλλά δεν είναι ακριβώς το ίδιο. Το άλλο σημείο που κάνουμε... focus είναι το ότι έχει νέο προπονητή. Προσέλαβε τον έμπειρο Ισπανό τεχνικό Μαρθελίνο στη θέση του Ιγκόρ Τούντορ. Δεν αλλάζει εντελώς αγωνιστική φιλοσοφία, αλλά σαφώς δεν συνεχίζει στο ίδιο μονοπάτι. Οπότε, οι παίκτες της πρέπει να προσαρμοστούν σε νέα δεδομένα. Αξίζει, δε, να σημειώσουμε πως έχει κάνει εντυπωσιακές μεταγραφές (Ομπαμεγιάνγκ – φορ, Σαρ και Εντιαγέ – εξτρέμ, Κοντογκμπιά και Χαρίτ – χαφ, Λόντι και Τσαλέτα-Καρ – αμυντικοί) σε όλες τις γραμμές και πιθανό να ακολουθήσουν κι άλλες. Οπότε, νέα προσέγγιση και αρκετά νέα πρόσωπα σε μια νέα προσπάθεια του κλαμπ. Η ποιότητα υπάρχει και είναι δεδομένη, αλλά όχι ακόμη η συνοχή κι αυτό μπορεί να λειτουργήσει εναντίον της. 

Champions League – 3ος Προκριματικός Γύρος, πρώτοι αγώνες

21:00 Παναθηναϊκός-Μαρσέιγ

21:30 Σλόβαν Μπρατισλάβας-Μακάμπι Χάιφα

21:45 Ρέιντζερς-Σερβέτ

*Ισχύουν όροι και Προϋποθέσεις

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet