ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΠΑΣΧΑ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ breadcrumbs arrow BWIN – ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*! (09/08)

bwin – Προκριματικά Champions League με προσφορά*! (09/08)

Sentragoal Team
Sentragoal Team
09 Αυγούστου 2023 - 08:45
09/08/2023 - 08:45
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
bwin-09-08.jpg

Στη «μάχη» του 3ου γύρου των προκριματικών του Champions League ρίχνεται απόψε η Παναθηναϊκός, όπου υποδέχεται τη Μαρσέιγ στο «Απόστολος Νικολαΐδης». Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη στις 21:00.

Να ξεκινήσει με το… δεξί τις υποχρεώσεις του στον 3ο γύρο των προκριματικών του Champions League, θα επιδιώξει απόψε ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Μαρσέιγ. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θέλει να εκμεταλλευτεί το πλεονέκτημα του πρώτου αγώνα στη Λεωφόρο και παράλληλα την παρουσία του κόσμου του, που θα δώσει βροντερό παρών. Μοναδικός στόχος, το δυναμικό ξεκίνημα απέναντι στους Γάλλους και ένα γρήγορο τέρμα που θα δώσει «φτερά» στους «πράσινους». Στα πλάνα του Σέρβου τεχνικού έχει συμπεριληφθεί και ο Άνταμ Τσέριν, ο οποίος απουσίαζε από τις αναμετρήσεις κόντρα στη Ντνίπρο και είναι πιθανό να ξεκινήσει ακόμα και στο βασικό σχήμα του «τριφυλλιού». 

bwin - Μοναδική προσφορά* στα προκριματικά του Champions League!

Για πρώτη φορά στην ιστορία του ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Μαρσέιγ, ωστόσο, οι «πράσινοι» έχουν κοντραριστεί έξι φορές στο παρελθόν με συλλόγους από την Γαλλία. Η πρώτη συνάντηση καταγράφεται τη σεζόν 1987-88, όταν το «τριφύλλι» έφτασε ως του «8» του Κυπέλλου UEFA. Τότε, αντίπαλος του ήταν η Οσέρ του Έρικ Καντονά, την οποία και απέκλεισε στο 1ο γύρο της διοργάνωσης, νικώντας 2-0 στο ΟΑΚΑ και γνωρίζοντας την ήττα με 3-2 στη Βουργουνδία. Συνολικά σε έντεκα αναμετρήσεις με γαλλικούς συλλόγους, ο Παναθηναϊκός μετρά τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες, οι οποίες καταγράφονται μόνο εκτός έδρας.

Ακόμα δύο αναμετρήσεις είναι προγραμματισμένες απόψε στο πλαίσιο του 3ου γύρου των προκριματικών του Champions League. Στις 21:30, η Σλόβαν Μπρατισλάβας υποδέχεται την Μακάμπι Χάιφα και ένα τέταρτο αργότερα, Ρέιντζερς και Σερβέτ κοντράρονται στο «Ibrox» στη Γλασκώβη.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

bwin - Άπαιχτη προσφορά* χωρίς κατάθεση & VIP ταξίδι στο Final Four της EuroLeague! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet