SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ breadcrumbs arrow SPORTINGBET - ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ CHAMPIONS LEAGUE! (7/11)

Sportingbet - Προσφορά* στους αγώνες του Champions League! (7/11)

Sentragoal Team
Sentragoal Team
07 Νοεμβρίου 2023 - 11:39
07/11/2023 - 11:39
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
2023-11-07_12-29.jpeg

Αμείωτο παραμένει το ενδιαφέρον στον 6ο όμιλο του Champions League. Στις 19:45, Ντόρτμουντ και Νιουκάστλ κοντράρονται στην Βεστφαλία και στις 22:00, η Μίλαν φιλοξενεί την Παρί Σεν Ζερμέν στο Μιλάνο.

Sportingbet - Ενισχυμένες αποδόσεις καθημερινά!

Με μοναδικό στόχο το «τρίποντο» που θα τους δώσει σημαντικό πλεονέκτημα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League «μονομαχούν» Ντόρτμουντ και Νιουκαστλ στο “Signal Iduna Park”. Αμφότερες, ισοβαθμούν στην 2η θέση του 6ου ομίλου. Οι Βεστφαλοί ωστόσο έχουν το προβάδισμα απέναντι στις «καρακάξες», καθώς πέρασαν νικηφόρα από το “St. James’ Park”, την προηγούμενη αγωνιστική επικρατώντας με 1-0. Η βαριά ήττα από την Μπάγερν με 4-0 στην Bundesliga ήταν προειδοποίηση σύμφωνα με τον Έντιν Τέρζιτς, που είδε την ομάδα του να σταματά ένα αήττητο σερί οκτώ αγώνων. Στα αγωνιστικά, ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων» δύσκολα θα έχει στις υπηρεσίες του τον έμπειρο χαφ Τσαν, ενώ αντίθετα φαίνεται πως επιστρέφει ο Μπενσεμπαϊνί. Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται η Νιουκάστλ, η οποία προέρχεται από δύο νικηφόρα αποτελέσματα στο Νησί, κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Άρσεναλ. Η ομάδα του Έντι Χάου θέλει τη ρεβάνς για την ήττα στο «σπίτι» της και για ακόμα ένα ματς θα στηριχτεί στην σκληράδα και το ταλέντο που την χαρακτηρίζει. 

Sportingbet - LaLiga σε Ζωντανή Μετάδοση*! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα από τα τελευταία της… χαρτιά θα παίξει απόψε η Μίλαν, η οποία υποδέχεται την Παρί Σεν Ζερμέν στο “San Siro”. Οι «ροσονέρι» με μόλις δύο βαθμούς βρίσκονται στην τελευταία θέση του 6ο ομίλου. Η κατάκτηση των τριών βαθμών είναι επιτακτική για την ομάδα του Στέφανο Πιόλι, εάν θέλει να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες της για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Ένα ενδιαφέρον αρνητικό ρεκόρ που τρέχουν οι Μιλανέζοι είναι πως δεν έχουν βρει δίχτυα στις πέντε πιο πρόσφατες αναμετρήσεις τους στο Champions League. Το 3-0 στο Παρίσι επί της Μίλαν έδωσε «φτερά» στην ομάδα του Λουίς Ενρίκε, που απόψε θα ψάξει να «κλειδώσει» την μισή πρόκριση στην επόμενη φάση. Με νίκη οι Παριζιάνοι θα φτάσουν τους 9 βαθμούς και θα πάρουν σημαντικό προβάδισμα απέναντι στους υπόλοιπους διεκδικητές. Στα αγωνιστικά, ο Ασένσιο αν και επέστρεψε στις προπονήσεις δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, ενώ εκτός παραμένουν οι Περέιρα, Μέντες και Κιμπέμπε. 

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet