SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ breadcrumbs arrow VISTABET - ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΣΤΟ CHAMPIONS LEAGUE! (8/11)

Vistabet - Προσφορά* στο Champions League! (8/11)

Sentragoal Team
Sentragoal Team
08 Νοεμβρίου 2023 - 09:40
08/11/2023 - 09:40
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
vistabet.jpg

Κρίσιμη στροφή στον 1ο όμιλο, με την Μπάγερν των ρεκόρ να έχει σύμμαχο την παράδοση, ενώ τη Γιουνάιτεντ να παίζει το κρίσιμο χαρτί της. 

Vistabet - Σούπερ αποδόσεις στο Champions League!

Η Μπάγερν έχει κάνει προσωπική της υπόθεση τη φάση των ομίλων και με τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς είναι το μεγάλο φαβορί για την πρωτιά. Άλλωστε, είναι αήττητη στα 37 πιο πρόσφατα, κερδίζοντας 16 διαδοχικά ματς, ρεκόρ και τα δυο στη διοργάνωση.  την Κωνσταντινούπολη χρειάστηκε ένα καλό 45λεπτο για να πάρει τη νίκη κόντρα στη Γαλατασαράι και να επιβεβαιώσει την ανωτερότητα μας. Ενδεχόμενη νίκη θα της χαρίσει το εισιτήριο για τους «16» και σύμμαχος σε αυτή την προσπάθεια θα είναι η παράδοση, αφού μετρά έξι νίκες στα έξι τελευταία με ομάδες από την Τουρκία. Παράλληλα, η Μπάγερν έχει κερδίσει τους 82 από τους τελευταίους 84 διαθέσιμους βαθμούς σε εντός έδρας αγώνες της φάσης των ομίλων του Champions League (27 νίκες και μία ισοπαλία). Η Γαλατασαράι ήταν άστοχη στην Τουρκία, έχασε πολλές ευκαιρίες και τελικώς ηττήθηκε. Δεν πείθει μακριά από την έδρα της έχοντας κερδίσει μόνο ένα από τα 18 τελευταία εκτός στη διοργάνωση. 

Vistabet - Serie A σε Ζωντανή Μετάοδση*! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ονάνα κράτησε «ολοζώντανη» τη Γιουνάιτεντ στη μάχη της πρόκρισης, αφού με την επέμβασή του στο πέναλτι του Λάρσον στο 90’+7’ της χάρισε την πρώτη νίκη στον όμιλο. Δεν είναι σε καλό μομέντουμ η Μάντσεστερ, ο Ερικ Τεν Χαγκ δέχεται έντονη πίεση και το παιχνίδι κόντρα στην Κοπεγχάγη είναι από τα πιο κομβικά στη φετινή σεζόν. Ο Ράσμους Χόιλουντ έχει ευκαιρία να γράψει ιστορία, σκόραρε στα δυο πρώτα στο Champions League και αν βρει δίχτυα κόντρα στην πρώην ομάδα του, θα είναι ο πρώτος παίκτης που θα σκοράρει στα τρία πρώτα παιχνίδια του για τους «Κόκκινους» στην Ευρώπη μετά τον Κόνελι το 1965. Στο «Ολντ Τράφορντ» η Κοπεγχάγη έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να πάρει τον δεύτερο βαθμό της στον όμιλο και πλέον θέλει να διεκδικήσει κόντρα στης Μάντσεστερ τις τελευταίες ελπίδες που της απέμειναν. 

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet