COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow SPORTINGBET ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow H SUPER LEAGUE ΚΑΙ BUNDESLIGA… ΖΩΝΤΑΝΕΥΟΥΝ ΣΤΗ SPORTINGBET!

H Super League και Bundesliga… ζωντανεύουν στη Sportingbet!

Sentragoal Team
Sentragoal Team
08 Ιουνίου 2020 - 07:33
08/06/2020 - 07:33
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 

H Super League… ζωντανεύει στη Sportingbet!

Το ελληνικό πρωτάθλημα επέστρεψε μετά από σχεδόν τρεις μήνες απραξίας και το Λαμία – Παναιτωλικός ολοκληρώνει το αγωνιστικό τριήμερο στα play off και play out της Super League.

Δύο ομάδες με ίδιους στόχους, αλλά διαφορετική… αφετηρία συγκρούονται στο φινάλε της πρώτης αγωνιστικής των play out της Super League. Η γηπεδούχος Λαμία χρειάζεται στην ουσία έναν βαθμό για να κάνει αποφασιστικό βήμα σωτηρίας, καθώς πριν τη σέντρα της αγωνιστικής βρισκόταν στο +10 από τους αντιπάλους της. Αντίθετα, ο Παναιτωλικός «καίγεται» για τη νίκη, αφενός για να βγει από την διακεκαυμένη ζώνη, αφετέρου, για να μειώσει τη διαφορά από τη Λαμία, προσθέτοντας… άγχος στην ομάδα του ‘Ακη Μάντζιου.

Super League: Ακόμα περισσότερες επιλογές για το κουπόνι πάμε στοίχημα. |21+

Στη Γερμανία, το παιχνίδι που ολοκληρώνει την 30η αγωνιστική διεξάγεται στο Volksparkstadion του Αμβούργου. Η τοπική ομάδα περιμένει την Χόλστεϊν Κίελ, στην προσπάθεια που κάνει να προσπεράσει τη δεύτερη Στουτγκάρδη, ανεβαίνοντας σε θέση απευθείας ανόδου στην Bundesliga. Στον αντίποδα, οι φιλοξενούμενοι φαίνεται πως δεν διατηρούν ιδιαίτερο κίνητρο στο φινάλε της χρονιάς, καθώς με πέντε αγωνιστικές να απομένουν, σχεδόν ισαπέχουν από τις θέσεις που οδηγούν στα play off ή τα play out. Συγκεκριμένα, βρίσκονται στο -11 από το Αμβούργο  και στο +8 από την Καρλσρούη, γεγονός που -λιγότερο ή περισσότερο- τους καθιστά αδιάφορους ως το φινάλε της χρονιάς.

Sportingbet: Όλες οι αποδόσεις της 2. Bundesliga εδώ! |21+

Η συχνή συμμετοχή σε παίγνια εκθέτει σε κίνδυνο εθισμού και απώλεια περιουσίας. Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777. Απαγορεύεται να παίζουν τυχερά παίγνια άτομα κάτω των 21 ετών. Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC. *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet