COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow SPORTINGBET ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow Η LA LIGA ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ ΣΕ LIVE STREAMING* ΣΤΗ SPORTINGBET!

Η La Liga διαθέσιμη σε Live Streaming* στη Sportingbet!

12 Ιουνίου 2020 - 01:53

Ακόμη τέσσερις ομάδες του ισπανικού πρωταθλήματος επιστρέφουν στα γήπεδα, μετά την τρίμηνη αποχή από την δράση. Έπειτα από το ντέρμπι της Ανδαλουσίας ανάμεσα σε Σεβίλλη και Μπέτις, ακολουθεί το… δεύτερο πιάτο της La Liga. Γρανάδα – Χετάφε και Βαλένθια – Λεβάντε παίρνουν την σκυτάλη, στη συνέχεια της 28ης αγωνιστικής.

Η Χετάφε βρίσκεται σε θέσεις που δίνουν ευρωπαϊκό εισιτήριο για το Champions League και το Europa League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου και ταξιδεύει στην Ανδαλουσία, για να αντιμετωπίσει την Γρανάδα. Οι γηπεδούχοι διατηρούνται στο μέσο του βαθμολογικού πίνακα, χωρίς να ελλοχεύει ο κίνδυνος του υποβιβασμού, αλλά και δίχως την προοπτική για ευρωπαϊκή έξοδο.

La Liga: Ποιος θα κατακτήσει το πρωτάθλημα; |21+

Στην άλλη αναμέτρηση της Παρασκευής, η Βαλένθια παίζει κόντρα στην Λεβάντε στο τοπικό ντέρμπι. Οι «νυχτερίδες» συμπεριλαμβάνονται στις ομάδες που «κυνηγούν» ένα… καλό ευρωπαϊκό εισιτήριο. Είναι στο -4 από την τέταρτη θέση και την Σοσιεδάδ κι έχουν στόχο στο να παραμείνουν σε τροχιά τετράδας. Οι φιλοξενούμενοι έχουν απόσταση ασφαλείας από τις ομάδες που μάχονται για την σωτηρία και θέλουν να συνεχίσουν τη σεζόν φτάνοντας σ’ ένα καλό πλασάρισμα στην τελική βαθμολογία.

La Liga: Ακόμα περισσότερες επιλογές για το κουπόνι οπαπ πάμε στοίχημα! |21+

Η συχνή συμμετοχή σε παίγνια εκθέτει σε κίνδυνο εθισμού και απώλεια περιουσίας. Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777. Απαγορεύεται να παίζουν τυχερά παίγνια άτομα κάτω των 21 ετών. Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC. *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet