PROMO CODE ΔΩΡΑ* ΕΔΩ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow SPORTINGBET ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow Η PREMIER LEAGUE ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗ SPORTINGBET!

Η Premier League παίζει στη Sportingbet!

25 Ιουνίου 2020 - 00:22

Συνέχεια στην 31η αγωνιστική της Premier League, με τις αναμετρήσεις Μπέρνλι – Γουότφορντ, Σαουθάμπτον – Άρσεναλ και Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι. Οι «μπλε» του Φρανκ Λάμπαρντ επέστρεψαν νικηφόρα στις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους για το πρωτάθλημα Αγγλίας. Αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ στην έδρα της Άστον Βίλα, Πούλισικ και Ζιρού έδωσαν το τρίποντο, απαντώντας στο γκολ του Χάουζ. Έτσι παρέμειναν σε τροχιά εξόδου στο Champions League της επόμενης σεζόν. Βρίσκονται στην τέταρτη θέση και στο -3 από την τρίτη Λέστερ.

Οι «πολίτες» από την άλλη θέλουν το διπλό στο «Stamford Bridge» για να… καθυστερήσουν την απονομή του τίτλου στη Λίβερπουλ. Στο δικό τους πρώτο ματς μετά το restart της Premier League νίκησαν 3-0 εντός έδρας την Άρσεναλ, με τα λάθη του Νταβίντ Λουίζ να παίζουν καθοριστικό ρόλο στο αποτέλεσμα.

Όλες οι αποδόσεις της Premier League εδώ!|21+

Η Γουότφορντ θέλει τη νίκη στο «σπίτι» της Μπέρνλι για να πάρει βαθμολογική «ανάσα» και ν’ απομακρυνθεί από τη ζώνη του υποβιβασμού. Οι «Hornets» είναι στην 16η θέση και μόλις έναν βαθμό πάνω από τις θέσεις που οδηγούν στην Championship. Οι γηπεδούχοι δεν κινδυνεύουν για την παραμονή τους στην κατηγορία, αλλά δεν «κυνηγούν» και την έξοδο στην Ευρώπη.

Η Σαουθάμπτον φιλοξενεί την Άρσεναλ στο «St. Mary's Stadium» στο τρίτο παιχνίδι της ημέρας. Οι «Άγιοι» πήραν σπουδαίο διπλό… σωτηρίας επί της Νόριτς και βρίσκονται στο +9 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Οι «κανονιέρηδες» προβληματίζουν στο δικό τους restart. Αρχικά ηττήθηκαν από τη Μάντσεστερ Σίτι, ενώ στη συνέχεια, αν και προηγήθηκαν στην έδρα της Μπέρνλι, τελικά έχασαν 2-1. Η διαφορά από τις θέσεις που οδηγούν στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της νέας αγωνιστικής περιόδου ολοένα κι απομακρύνονται και πλέον οι τρεις βαθμοί μοιάζουν υπερπολυτίμοι!

Premier League: Μάθε τις αποδόσεις! |21+

Η συχνή συμμετοχή σε παίγνια εκθέτει σε κίνδυνο εθισμού και απώλεια περιουσίας. Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777. Απαγορεύεται να παίζουν τυχερά παίγνια άτομα κάτω των 21 ετών. Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC. *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet