PROMO CODE ΔΩΡΑ* ΕΔΩ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow SPORTINGBET ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΛΕΤΣΕ ΜΕ LIVE STREAMING*!

Γιουβέντους – Λέτσε με Live Streaming*!

26 Ιουνίου 2020 - 09:04

Στο Τορίνο κόντρα στη Λέτσε συνεχίζει την πορεία για την κατάκτηση της Serie A, η Γιουβέντους. Η Γηραιά Κυρία του ιταλικού ποδοσφαίρου, έπειτα από το… μουδιασμένο ξεκίνημα των αγωνιστικών υποχρεώσεων έδειξε να «συνέρχεται» κόντρα στη Μπολόνια. Η ομάδα του Μαυορίτσιο Σάρι, μετά την ισοπαλία με τη Μίλαν που της έδωσε την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου και την ήττα σε αυτόν από τη Νάπολι, επικράτησε 2-0 εκτός έδρας της Μπολόνια για το πρωτάθλημα.

Η νίκη αυτή έβαλε… πίεση στη Λάτσιο που ήταν πιο κοντά της στη βαθμολογία και η Γιουβέντους εκμεταλλευόμενη την ήττα των Ρωμαίων απομακρύνθηκε στο +4 από τη δεύτερη θέση. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ξεκίνησε νωθρά στα πρώτα παιχνίδια, ωστόσο με ένα γκολ και την εν γένει παρουσία του κόντρα στους “ροσομπλού”, φαίνεται πως αφήνει πίσω το μίνι ντεφορμάρισμα.

Όλες οι αποδόσεις Γιουβέντους – Λέτσε εδώ!|21+

Στην αντίπερα όχθη η Λέτσε δίνει τη δική της «μάχη» για την παραμονή στην πρώτη τη τάξει κατηγορία του ιταλικού ποδοσφαίρου. Η ομάδα από την επαρχία του Μπάρι βρίσκεται στην 18η θέση με 25 βαθμούς, όσους και η Τζένοα, ωστόσο βρίσκεται κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού, και η ισοβαθμία δεν την ευνοεί. Αυτό σημαίνει ότι ο βαθμός ή ακόμη καλύτερη οι βαθμοί κόντρα στη Γιουβέντους μοιάζουν… χρυσός, στη μάχη που δίνει για να βρεθεί και τους χρόνου στη μεγάλη κατηγορία.

Γιουβέντους – Λέτσε: Μάθε τις αποδόσεις! |21+

Η συχνή συμμετοχή σε παίγνια εκθέτει σε κίνδυνο εθισμού και απώλεια περιουσίας. Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777. Απαγορεύεται να παίζουν τυχερά παίγνια άτομα κάτω των 21 ετών. Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC. *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet