ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow SPORTINGBET ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΟΦΗ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΗ SPORTINGBET!

Παναθηναϊκός - ΟΦΗ παίζουν στη Sportingbet!

27 Ιουνίου 2020 - 00:07

Με την αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Παναθηναϊκό στο Ηράκλειο, ανοίγει η αυλαία της 4ης αγωνιστικής των play off της Super League. Οι δύο ομάδες παλεύουν στο μίνι πρωτάθλημα για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα. Άλλωστε οι «πράσινοι» δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, ενώ οι Κρητικοί έχουν ήδη πάρει ένα από τα πολυπόθητα «εισιτήρια».

Οι γηπεδούχοι και οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν στις πρώτες τρεις «στροφές» να πανηγυρίσουν κάποιο τρίποντο. Ο ΟΦΗ αν και προηγήθηκε κόντρα σε Άρη και ΠΑΟΚ, με τα δύο ματς να διεξάγονται στη Θεσσαλονίκη, τελικά δεν κατάφερε να νικήσει και τελικά δεν πήρε ούτε τον βαθμό της ισοπαλίας. Ενώ ηττήθηκε και από την ΑΕΚ στην έδρα του, χωρίς νανα βρει δίχτυα.

Παναθηναϊκός - ΟΦΗ: Ακόμα περισσότερες επιλογές για το κουπόνι πάμε στοίχημα!|21+

Ο Παναθηναϊκός των χιλίων προβλημάτων μέχρι τώρα στα play off πήρε δύο ισοπαλίες με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, ενώ την τρίτη αγωνιστική ηττήθηκε εύκολα 3-0 από τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Χρήστος Δώνης, Γιόχανσον, Ινσούα, Ζαχίντ, Βαγιαννίδης και Αποστολάκης δεν υπολογίζονται από τον προπονητή των «πράσινων», Γιώργο Δώνη, καθώς στο τέλος του μήνα ολοκληρώνεται και η συνεργασία τους με το κλαμπ. Έτσι λοιπόν ο Έλληνας προπονητής έχει να υπολογίζει σε μικρότερη «δεξαμενή» παικτών για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Παναθηναϊκός - ΟΦΗ: Μάθε τις αποδόσεις! |21+

Η συχνή συμμετοχή σε παίγνια εκθέτει σε κίνδυνο εθισμού και απώλεια περιουσίας. Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777. Απαγορεύεται να παίζουν τυχερά παίγνια άτομα κάτω των 21 ετών. Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC. *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet