COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow SPORTINGBET ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow NBA PLAYOFFS: ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΤΗ SPORTINGBET

NBA Playoffs: Ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις στη Sportingbet

20 Αυγούστου 2020 - 12:59

Με το τέλος της ημιτελικής φάσης του Champions League και του Europa League, στο πρόγραμμα σήμερα κυριαρχούν οι αγώνες για τον πρώτο γύρο των Playoffs του NBA και τα προκριματικά του Europa League.

NBA Playoffs: Ακόμα περισσότερες επιλογές για το κουπόνι στοιχήματος σου! |21+

Οι πρώτες εκπλήξεις «έσκασαν» στην φούσκα του Ορλάντο. Μπακς και Λέικερς, οι δύο ομάδες με το καλύτερο ρεκόρ στην κανονική περίοδο σε Ανατολή και Δύση αντίστοιχα, ξεκίνησαν με το… αριστερό τα playoffs. Τα «ελάφια» που προβλημάτιζαν στο φινάλε της κανονικής περιόδου, συνέχισαν τις αναιμικές εμφανίσεις και κόντρα στο Ορλάντο. Απέναντι στους Μάτζικ, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μπορεί να σημείωσε 31 πόντους, συνοδεύοντας την εμφάνισή του με 17 ριμπάουντ, ωστόσο όλοι το supporting cast της ομάδας του πήρε βαθμό κάτω από τη βάση. Απολύτως λογικά, οι «μάγοι» εκμεταλλεύτηκαν την αδυναμία του Μιλγουόκι να βρει ρυθμό κι επικράτησαν 110-122, βάζοντας φωτιά στη σειρά.

Το παιχνίδι ζωντανεύει στη Sportingbet! |21+

Τέσσερις ώρες αργότερα, ο Ντάμιαν Λίλαρντ και οι Μπλέιζερς… πυροδότησαν τη δεύτερη βόμβα της ημέρας, επικρατώντας των Λέικερς (93-100). Οι «λιμνάνθρωποι» τα περίμεναν όλα από την τριάδα Τζέιμς, Ντέιβις και Κούζμα, αντλώντας ελάχιστη βοήθεια από το υπολοιπο ρόστερ. Στον αντίποδα, ο Ντάμιαν Λίλαρντ σταμάτησε στους 34 πόντους, έχοντας συμπαραστάτες τους Νούρκιτς, ΜακΚόλουμ και Καρμέλο Άντονι.

Προκριματικά Europa League: Ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις στη Sportingbet. |21+

Από τα παρκέ της Φλόριντα στα… περίχωρα της Ευρώπης και τον προκριματικό γύρο του Europa League. Απόψε διεξάγονται έξι αναμετρήσεις και θα κριθούν ισάριθμα εισιτήρια, τα οποία θα προστεθούν στον πρώτο γύρο. Μάλιστα, σήμερα θα μάθει τον αντίπαλό του κι ο ΑΠΟΕΛ που αντιμετωπίζει στον πρώτο προκριματικό τον νικητή του ζευγαριού Τρε Πέννε – Γκιλάνι.

Η συχνή συμμετοχή σε παίγνια εκθέτει σε κίνδυνο εθισμού και απώλεια περιουσίας. Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777. Απαγορεύεται να παίζουν τυχερά παίγνια άτομα κάτω των 21 ετών. Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet