COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow SPORTINGBET ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΣΕΒΙΛΛΗ – ΙΝΤΕΡ: ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΤΗ SPORTINGBET

Σεβίλλη – Ίντερ: Ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις στη Sportingbet

21 Αυγούστου 2020 - 00:01

Η μία ετοιμάζεται να κάνει χώρο στην τροπαιοθήκη της, ώστε να τοποθετήσει το έκτο Europa League της ιστορίας της, ούσα πολυνίκης. Η έτερη, συνιστά μία από τις σημαντικότερες ομάδες της Γηραιάς Ηπείρου, ωστόσο παραμένει χωρίς ευρωπαϊκό τίτλο από το 2010.

Το παιχνίδι ζωντανεύει στη Sportingbet! |21+

Σεβίλλη και Ίντερ θα κονταροχτυπηθούν στον τελικό της Κολωνίας, ως οι δύο ομάδες που επιβίωσαν από το Final 8, σε μια χρονιά – ορόσημο για το ποδόσφαιρο, ελέω του φορμάτ των μονών αγώνων από τα προημιτελικά και εντεύθεν. Οι δύο ομάδες μάλιστα, έπαιξαν σε μονό ματς και την πρόκριση από τους «16», καθώς τα πρώτα παιχνίδια εκείνης της φάσης δεν έγιναν ποτέ. Από τη μία πλευρά του ρινγκ, η Σεβίλλη που πέταξε εκτός μάχης πρώτα την Ρόμα (2-0) και εν συνεχεία αποδείχτηκε σε «φονέα» ομάδων της Premier League. Η αρχή έγινε κόντρα στη Γουλβς (1-0) και εν συνεχεία, η παίκτες του Λοπετέγκι υπέταξαν και τη φορμαρισμένη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (2-1), για να τσεκάρουν το εισιτήριο του τελικού.

Σεβίλλη – Ίντερ: Ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις στη Sportingbet. |21+

Στην αντίπερα όχθη, οι «νερατζούρι» επίσης επιβίωσαν ιταλοισπανικής μονομαχίας στους «16», καθώς έκαμψαν την αντίσταση της Χετάφε (2-0). Στα προημιτελικά, δυσκολεύτηκαν λιγότερο από όσο δείχνει το τελικό 2-1 επί της Λεβερκούζεν και στους «4» μετέτρεψαν σε πάρτι το παιχνίδι με τη Σαχτάρ (5-0). Βέβαια, παρότι κυριάρχησαν με το πλάνο τους στον αγωνιστικό χώρο, το ταμπλό έγραφε 1-0 έως το 64’, με τους παίκτες του Κόντε να πατούν τέρμα το γκάζι στο φινάλε, εκμεταλλευόμενοι και την κατάρρευση των Ουκρανών, μετά το 2-0.

Europa League: Ακόμα περισσότερες επιλογές για το κουπόνι πάμε στοίχημα οπαπ! |21+

Η συχνή συμμετοχή σε παίγνια εκθέτει σε κίνδυνο εθισμού και απώλεια περιουσίας. Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777. Απαγορεύεται να παίζουν τυχερά παίγνια άτομα κάτω των 21 ετών. Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet