PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow SPORTINGBET ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΣΕΝΤ ΤΡΟΥΙΝΤΕΝ – ΟΣΤΑΝΔΗ: ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΤΗ SPORTINGBET

Σεντ Τρούιντεν – Οστάνδη: Ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις στη Sportingbet

24 Αυγούστου 2020 - 00:46

Αυλαία στην τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος Βελγίου και στην πρεμιέρα της Β’ Γαλλίας. Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται τα σκανδιναβικά πρωταθλήματα και τα playoffs του ΝΒΑ.

Το παιχνίδι ζωντανεύει στη Sportingbet! |21+

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο μπήκε η Οστάνδη στο πρωτάθλημα Βελγίου, γνωρίζοντας δύο ήττες στις πρώτες αγωνιστικές. Στην πρεμιέρα, υπέκυψε εντός έδρας στην Μπίρσοτ, ενώ την περασμένη Παρασκευή έφυγε με άδεια χέρια κι από την έδρα της Σαρλερουά. Απόψε, θα δοκιμαστεί στο άντρο της Σεντ Τρούιντεν. Οι γηπεδούχοι επικράτησαν στην πρεμιέρα της Γάνδης (2-1) και ηττήθηκαν από την Άντερλεχτ εκτός έδρας (3-1), με κοινό τόσο στις δύο αναμετρήσεις το γεγονός ότι σκόραραν και δέχτηκαν τουλάχιστον ένα γκολ.

Allsvenskan: Ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις στη Sportingbet. |21+

Με δύο αναμετρήσεις ολοκληρώνεται η 17η αγωνιστική στη Σουηδία. Η Νόρκεπινγκ περιμένει τη Χάκεν, με τις δύο ομάδες να χωρίζει ένας βαθμός στο πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 4η θέση κι επέστρεψαν στις νίκες μετά από τέσσερις αγώνες (1-3 την Γκέτεμποργκ), ενώ οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν στην 5η θέση, μετρώντας τρεις νίκες στα τέσσερα τελευταία τους για το πρωτάθλημα. Στο έτερο ματς της βραδιάς, η Κάλμαρ φιλοξενεί τη Μιάλμπι, για δύο σύνολα που πανηγύρισαν από μία νίκη μόνο στα πέντε τελευταία της Allsvenskan. Στη Γαλλία, η πρώτη αγωνιστική της Β’ Γαλλίας ολοκληρώνεται με το ματς Τρουά – Χάβρη, ενώ δράση υπάρχει και στα παρκέ του ΝΒΑ με τέσσερις αναμετρήσεις για τον πρώτο γύρο των playoffs.

Κάλμαρ - Μιάλμπι: Ακόμα περισσότερες επιλογές για το πάμε στοίχημα οπαπ live σου! |21+

Η συχνή συμμετοχή σε παίγνια εκθέτει σε κίνδυνο εθισμού και απώλεια περιουσίας. Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777. Απαγορεύεται να παίζουν τυχερά παίγνια άτομα κάτω των 21 ετών. Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet