PROMO CODE ΔΩΡΑ* ΕΔΩ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow SPORTINGBET ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΛΥΩΝ – ΝΤΙΖΟΝ: ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ SPORTINGBET!

Λυών – Ντιζόν: παίζει στην Sportingbet!

28 Αυγούστου 2020 - 15:32

Σέντρα στη δεύτερη αγωνιστική της Ligue 1 με την αναμέτρηση Λυών – Ντιζόν. Οι «γκον» μπαίνουν κι αυτοί στη δράση του γαλλικού πρωταθλήματος, καθώς την πρώτη αγωνιστική δεν έπαιξαν, λόγω της συμμετοχής τους στα ημιτελικά του Champions League.

Η ομάδα του Ρουντί Γκαρσιά θέλει να επιστρέψει στις θέσεις που θα δώσουν εισιτήριο για την ευρωπαϊκή έξοδο. Κι αυτό γιατί τη σεζόν 2019-20- και με τη διακοπή της Ligue 1- ολοκλήρωσαν την προσπάθεια τους όντες στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Κάτι που σημαίνει πως φέτος θ’ αρκεστούν στις εγχώριες διοργανώσεις.

Από την άλλη, η Ντιζόν πέρσι κατάφερε να διατηρηθεί στην πρώτη τη τάξει κατηγορία του γαλλικού ποδοσφαίρου, τερματίζοντας στην 16η θέση. Στην πρώτη αγωνιστική της φετινής… κούρσας της Ligue 1 ηττήθηκε εντός έδρας 1-0 από την Ανζέ. Το γκολ του Ισμαέλ Τραορέ έκρινε το αποτέλεσμα του παιχνιδιού, καθώς αποδείχθηκε ικανό για να δώσει στους φιλοξενούμενους το τρίποντο.

Sportingbet: Ακόμα περισσότερες επιλογές για το κουπόνι οπαπ σου! |21+

Πέντε αγώνες έπαιξαν στο παρελθόν οι δύο ομάδες στην έδρα της Λυών. Δύο φορές οι «γκον» έφυγαν από το γήπεδο πανηγυρίζοντας. Ωστόσο, καμία από τις δύο δεν ήταν στις τρεις τελευταίες φορές που φιλοξένησαν την ομάδα από την πρωτεύουσα της Βουργουνδίας. Συγκεκριμένα, η Λυών νίκησε το 2012 3-1 και το 2017 4-2. Ακολούθησαν δύο ισοπαλίες και μία νίκη της Ντιζόν, για να ολοκληρωθεί το σκηνικό.

Μένει να φανεί κατά πόσο η Λυών άφησε πίσω της τον αποκλεισμό από την Μπάγερν Μονάχου στα ημιτελικά του Champions League και είναι έτοιμη για τη Ligue 1, παρουσιάζοντας παράλληλα, καλύτερη αμυντική συνοχή. Κι αυτό γιατί στα τρία τελευταία ματς που έδωσε, με Μπάγερν Μονάχου, Μάντσεστερ Σίτι και Γιουβέντους, δέχθηκε συνολικά οκτώ γκολ.

Λυών - Ντιζόν: Ανακάλυψε τις αποδόσεις!|21+

Η συχνή συμμετοχή σε παίγνια εκθέτει σε κίνδυνο εθισμού και απώλεια περιουσίας. Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777. Απαγορεύεται να παίζουν τυχερά παίγνια άτομα κάτω των 21 ετών.Αρμόδιοςρυθμιστής: UKGC

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet