ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow SPORTINGBET ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΑΕΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ ΣΤΗ SPORTINGBET!

ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Θα το βρεις στη Sportingbet!

30 Αυγούστου 2020 - 00:01

Λίγο πριν την εκκίνηση της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν, ΑΕΚ και Ολυμπιακός θα συγκρουστούν στο ΟΑΚΑ, στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας της αγωνιστικής περιόδου 2019-20! Από τη μία, οι «κιτρινόμαυροι» συνεχίζουν τις διαδοχικές εμφανίσεις τους σε τελικούς Κυπέλλων, καταγράφοντας την πέμπτη συνεχόμενη. Από την άλλη, οι «ερυθρόλευκοι» επιστρέφουν στον τελικό του θεσμού έπειτα από το 2016 και θέλουν την κατάκτηση για να πανηγυρίσουν το νταμπλ.

Η τελευταία φορά που ο Ολυμπιακός κατέκτησε το Κύπελλο ήταν το 2016. Τότε, στο ΟΑΚΑ οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν της Ξάνθης 3-1. Την επόμενη σεζόν βρήκαν απέναντι τους στο φινάλε της διοργάνωσης την ΑΕΚ. Οι «κιτρινόμαυροι» σήκωσαν στον  ουρανό του Ολυμπιακού Σταδίου το Κύπελλο Ελλάδας, που ήταν και το τελευταίο της ιστορίας τους.

Μάνταλος και Τζιμπούρ με τα γκολ τους έδωσαν τη νίκη επί του Ολυμπιακού, για τον οποίο τότε μείωσε ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες. Τα επόμενα τρία χρόνια το τελικό δρομολόγιο του Κυπέλλου έγραφε… Θεσσαλονίκη. Κι αυτό γιατί το 2017, το 2018 και το 2019 ο ΠΑΟΚ ήταν η ομάδα που πανηγύρισε στο τέλος της διοργάνωσης.

ΑΕΚ Ολυμπιακός Προγνωστικά Στοιχήματος : Δες τις αποδόσεις στο οπαπ live! |21+

Φέτος, εκτός του ότι ο τελικός θα διεξαχθεί στις 30 Αυγούστου, υπάρχουν κι άλλες ιδιαιτερότητες. Οι δύο ομάδες είναι αναγκασμένες να χρησιμοποιήσουν τα περσινά ρόστερ. Κάτι που σημαίνει ότι τα φετινά μεταγραφικά αποκτήματα δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής. Χοσέ Χολέμπας και Ραφίνια θα μείνουν εκτός από τους «ερυθρόλευκους», Καρίμ Ανσαριφάρντ, Νασίμ Χνιντ, Εμάνουελ Ινσούα, Γιάννης Ιατρούδης και Πέταρ Καρακλάιτς δεν θα είναι σε θέση να παίξουν για τους «κιτρινόμαυρους» .

Τέλος, στα τέσσερα φετινά ραντεβού των δύο ομάδων, οι παίκτες του Πέντρο Μαρτίνς έχουν το πάνω χέρι. Στην κανονική περίοδο της Super League ο Ολυμπιακός νίκησε στην έδρα του και ήρθε ισόπαλος στο ΟΑΚΑ. Για τα play off, οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν εντός κι εκτός έδρας.

Όλες οι αποδόσεις του ΑΕΚ – Ολυμπιακός στη sportingbet εγγραφή! |21+

Η συχνή συμμετοχή σε παίγνια εκθέτει σε κίνδυνο εθισμού και απώλεια περιουσίας. Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777. Απαγορεύεται να παίζουν τυχερά παίγνια άτομα κάτω των 21 ετών.Αρμόδιοςρυθμιστής: UKGC

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet