ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow SPORTINGBET ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΟΠΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ SPORTINGBET!

Το Αμερικανικό Όπεν παίζει στην Sportingbet!

31 Αυγούστου 2020 - 00:01

Μαρία Σάκκαρη και Στέφανος Τσιτσιπάς βρίσκονται ήδη στις ΗΠΑ και ετοιμάζονται για το 140ο Αμερικανικό Όπεν, λίγες μέρες μετά την παρουσία τους στο Cincinati Open, το οποίο επίσης έλαβε χώρα στο «μεγάλο μήλο» κι όχι στο Οχάιο, όπως συνήθως.

Sportingbet εγγραφή: Ακόμα περισσότερες επιλογές για το κουπόνι οπαπ σου! |21+

Οι δύο Έλληνες πρωταθλητές θα ξεκινήσουν τις προσπάθειές τους στο κυρίως ταμπλό, σε μια προσπάθεια να φτάσουν όσο γίνεται πιο μακριά. Για τον Τσιτσιπά, το φετινό τουρνουά στο Flushing Meadows συνιστά μεγάλη πρόκληση και πώς όχι, καθώς ποτέ άλλοτε δεν κατάφερε να προχωρήσει πέρα από τον 2ο γύρο (2018). Φέτος, τόσο με τη δική του πορεία και εξέλιξη, όσο και με δεδομένο πως θα λείψουν οι Ναδάλ, Φέντερερ, ο Έλληνας πρωταθλητής έχει καλές ευκαιρίες διάκρισης, εκκινώντας από το Νο 4 στο ταμπλό και το No 6 στην Παγκόσμια Κατάταξη.

Αμερικανικό Όπεν: Ανακάλυψε τις αποδόσεις!|21+

Αρκετά καλύτερη πορεία διαγράφει η Μαρία Σάκκαρη στα courts της Νέας Υόρκης. Η Ελληνίδα Πρωταθλήτρια έφτασε δυο φορές ως τον τρίτο γύρο, με πιο πρόσφατη πέρσι. Το 2017 αποκλείστηκε από τη Βίνους Γουίλιαμς (2-0), ενώ παρόμοια κατάληξη είχε και η προσπάθειά της το 2019, όταν ηττήθηκε από την Μπάρτι. Φέτος, λίγες μέρες πριν το πρώτο σερβίς πέτυχε μια από τις μεγαλύτερες νίκες της καριέρας της, αποκλείοντας -με ανατροπή μάλιστα- τη Σερένα Γουίλιαμς στους «16» του Σινσινάτι Όπεν.

Η συχνή συμμετοχή σε παίγνια εκθέτει σε κίνδυνο εθισμού και απώλεια περιουσίας. Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777. Απαγορεύεται να παίζουν τυχερά παίγνια άτομα κάτω των 21 ετών.Αρμόδιοςρυθμιστής: UKGC

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet