ΝΕΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ breadcrumbs arrow ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ breadcrumbs arrow SUPER LEAGUE 4Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ PLAY OUT ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Super League 4η αγωνιστική play out Προγνωστικά

16 Απριλίου 2021 - 22:39

Καλημέρα σε όλους τους φίλους, βρισκόμαστε στην 4η αγωνιστική των play out (γκρουπ υποβιβασμού). Στα μέχρι τώρα παιχνίδια η εικόνα που έχουμε σχηματίσει είναι πως ο πιο αδύναμος κρίκος σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα είναι ο Παναιτωλικός. Λάρισα και ΟΦΗ είναι οι ομάδες που είναι κερδισμένες σε αυτές τις 3 πρώτες αγωνιστικές. Ας μην βιαστούμε όμως ακόμα να βγάλουμε πρόωρα συμπεράσματα, γιατί συνολικά έχουμε 14 αγωνιστικές και οι βαθμολογικές διαφορές των ομάδων είναι πολύ μικρές.

ΟΦΗ - Ατρόμητος

Στους 24 βαθμούς ο ΟΦΗ και στους 29 ο Ατρόμητος, φαίνεται ότι αυτή η βαθμολογική διαφορά ασφαλείας που έχει εξασφαλίσει ο Ατρόμητος στην κανονική περίοδο  σε σχέση με τους τελευταίους, έχει κάνει τους παίκτες του να χαλαρώσουν.

Ο ΟΦΗ δεν έχει ήττα ακόμα στα play out, στο γήπεδο του μάλιστα κέρδισε και τα Γιάννινα και με αυτή την νίκη βγήκε έστω και οριακά από την επικίνδυνη ζώνη. Φυσικά ακόμα θα χρειαστεί αρκετούς βαθμούς ακόμα για να μπορέσει να νιώσει ασφαλής. Θεωρώ ότι δεν θα ανοιχθεί καμία από τις δυο ομάδες σε αυτό το παιχνίδι. Πιστεύω ότι ο Ατρόμητος θα προσπαθήσει να αποφύγει μια ακόμα ήττα και έχει την δυνατότητα να τα καταφέρει.

:arrow: N/G & Under 2,5 - 2.05
 

Παναιτωλικός - Απόλλων Σμύρνης

Δυο ήττες και μια ισοπαλία είναι τα αποτελέσματα που έχει πάρει μέχρι στιγμής ο Παναιτωλικός στα play off. Ο κλοιός έχει αρχίσει να σφίγγει και όλοι ξέρουν πως με κάθε αρνητικό αποτέλεσμα βρίσκονται όλο και πιο κοντά προς την super league 2. Ο Δέλλας πάντως είναι αισιόδοξος, σε όλες τις συνεντεύξεις που έχει δώσει τονίζει ότι στο τέλος  θα καταφέρουν να μείνουν στην κατηγορία.

Ο Απόλλων Σμύρνης έχει μέχρι στιγμής 2 ισοπαλίες και μια ήττα, αλλά με τους 30 βαθμούς που ήδη έχει η λογική λέει πως δεν θα έχει μπλεξίματα. Όλοι γνωρίζουμε πως οι ομάδες μεταξύ τους έχουν συμπάθειες και αντιπάθειες. Στον αγώνα με την Λάρισα είδαμε τον Απόλλωνα να μην παίζει και με τόσο πάθος και ηττήθηκε, δεν είμαι σίγουρος ότι θα δείξει την ίδια απάθεια και σε αυτό το παιχνίδι.

Οι Αγρινιώτες είναι αναγκασμένοι να παίξουν επιθετικά για να πάρουν την νίκη, πιστεύω ότι θα βρουν χώρους οι παίκτες του Απόλλωνα για να σκοράρουν και αυτοί. :arrow: G/G - 1.80

Βόλος - ΠΑΣ Γιάννινα

Δεν έχει κάποιο συγκεκριμένο κίνητρο ο Βόλος, αλλά βλέπουμε πως παίζει σε όλα τα παιχνίδια με πάθος και χωρίς διάθεση για να κάνει δώρα. Από την άλλη όμως δεν μπορώ να πιστέψω με τίποτα πως ο Μπέος δεν έχει κάποιες συμπάθειες. Υπάρχουν ακόμα 10 αγωνιστικές, στα τελευταία παιχνίδια που θα είναι και τα πιο κρίσιμα πιστεύω εκεί θα φανούν οι συμπάθειες και οι αντιπάθειες.

Τα Γιάννινα πιστεύω ότι έχουν το μυαλό τους στον επαναληπτικό αγώνα του κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στις 27 Απριλίου. Αυτό είναι το παιχνίδι που μπορεί να γράψουν ιστορία οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα, οπότε τα παιχνίδια στα play out θεωρώ ότι έχουν περάσει σε δεύτερη μοίρα. Δυο ήττες και 1 νίκη έχουν μέχρι στιγμής, εννοείτε ότι με 34 βαθμούς δεν πρόκειται να κινδυνέψουν, αλλά ακόμα και να χρειαστούν κάποιους βαθμούς θα έχουν τις ευκαιρίες να τους πάρουν. :arrow: 2-3 γκολ - 2.00

Προγνωστικά Στοιχήματος 17/04/2021

LΙGΑ MATCH ΒΕΤ ODDS BOOK
Ελλαδα Προγνωστικά ΟΦΗ - Ατρόμητος N/G & Under 2,5 2.05 bet365-predictions
Ελλαδα Προγνωστικά Παναιτωλικός - Απόλλων Σμύρνης G/G 1.80 +21 MGA
Ελλαδα Προγνωστικά Βόλος - ΠΑΣ Γιάννινα 2-3 γκολ 2.00  
Συνολική Απόδοση στην bet365 7,38  

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet