ΝΕΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ breadcrumbs arrow ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ breadcrumbs arrow SUPER LEAGUE 5Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ PLAY OUT ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Super League 5η αγωνιστική Play Out Προγνωστικά

23 Απριλίου 2021 - 23:49

Καλημέρα σε όλους τους φίλους, οδεύουμε για την 5η αγωνιστική των play out (γκρουπ υποβιβασμού). Η νίκη του Παναιτωλικού την προηγούμενη αγωνιστική επί του Απόλλων Σμύρνης, έβαλε και πάλι φωτιά στα play out. Ο Παναιτωλικός είναι στην τελευταία θέση με 24 βαθμούς, στους 24 βαθμούς είναι και η Λάρισα, ενώ ο ΟΦΗ βρίσκεται στους 25.

Super League βαθμολογία Play Out

7. Βόλος 39
8. ΠΑΣ Γιάννινα 35
9. Λαμία 31
10. Απόλλων Σμύρνης 30
11. Ατρόμητος 30
12. ΟΦΗ 25
13. Λάρισα 24
14. Παναιτωλικός 24

ΠΑΣ Γιάννινα - Παναιτωλικός

Τα Γιάννινα δεν έχουν κάποιο κίνητρο σε αυτή την σειρά των play out, πιστεύω ότι βλέπουν τους αγώνες σαν ένα ζέσταμα πριν από τον επαναληπτικό αγώνα του κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Αυτός ο αγώνας είναι την Τετάρτη που μας έρχεται, οπότε είναι πολύ σημαντικό για τα Γιάννινα να μην έχει κάποιον απρόοπτο τραυματισμό.

Έφερε τα πάνω κάτω με την νίκη την προηγούμενη αγωνιστική ο Παναιτωλικός, δεν φαίνεται να θέλει να τα παρατήσει τόσο εύκολα όπως πιστεύαν οι περισσότεροι. Θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί το γεγονός πως τα Γιάννινα θα παίξουν προσεκτικά και χωρίς ιδιαίτερο πάθος. :arrow: Χ2 & Under 3,5 - 1.70

Λάρισα - ΟΦΗ

Τόσο ο ΟΦΗ όσο και η Λάρισα δεν έχουν ακόμα ήττα στα play out. Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δυο ομάδες, πιστεύω ότι η τακτική θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο γήπεδο και έτσι ας μην περιμένουμε να δούμε θέαμα σε αυτό το παιχνίδι.

Σκοπός και των δυο ομάδων αντικειμενικά είναι η μη ήττα, οπότε πιστεύω ότι η ισοπαλία θα έχει τον πρώτο λόγο. Στοιχηματικά θα πάμε με το N/G που για κάποιον λόγο είναι σε αρκετά καλή απόδοση και αξίζει να παιχθεί.

:arrow: Ν/G - 1.75

Ατρόμητος - Λαμία

Ο Ατρόμητος έχει 30 βαθμούς και η Λαμία 31, δεν έχουν και τόσο μεγάλη διαφορά από τους 3 τελευταίους στην βαθμολογία για να είναι εντελώς ήσυχοι. Ο Ατρόμητος έχει δυο ήττες και δυο ισοπαλίες σε αυτούς τους 4 αγώνες και η Λαμία δυο νίκες και δυο ισοπαλίες. Πιστεύω ότι η ομάδα που ίσως καίγεται λίγο παραπάνω σήμερα είναι ο Ατρόμητος, οποίος δεν έχει ακόμα νίκη και δεν θέλει να πέσει και άλλο η ψυχολογία των παικτών του.

:arrow: 2-3 γκολ - 2.00

Προγνωστικά Στοιχήματος 24/04/2021

LΙGΑ MATCH ΒΕΤ ODDS BOOK
Ελλαδα Προγνωστικά ΠΑΣ Γιάννινα - Παναιτωλικός Χ2 & Under 3,5 1.70 bet365-predictions
Ελλαδα Προγνωστικά Λάρισα - ΟΦΗ Ν/G 1.75 +21 MGA
Ελλαδα Προγνωστικά Ατρόμητος - Λαμία 2-3 γκολ 2.00  
Συνολική Απόδοση στην bet365 5,95  

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet