MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΠΑΡΟΛΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 6.90 ΣΤΟ ΚΟΥΠΟΝΙ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ

Παρολί σε απόδοση 6.90 στο κουπόνι της Δευτέρας

24 Μαΐου 2021 - 00:05
Τρία παιχνίδια έχω ξεχωρίσει για σήμερα Δευτέρα με το ενδιαφέρον επικεντρώνονται στις αναμετρήσεις Χιρόνα – Αλκορκόρν, Μίντιλαντ – Άαρχους και Μπρόντμπι – Νόρτζελαντ. Τα παιχνίδια θα ξεκινήσουν μετά τις 18:00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ BET365

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Ποντάρισμα σε Χιρόνα και Μίντιλαντ αλλά και στην δύσκολη αποστολή της Μπρόντμπι που δέχεται εύκολα γκολ σε ένα παρολί με συνολική απόδοση 6.90 με bet365 προσφορές*. 
Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Top αποδόσεις στο ποδόσφαιρο
check_3c
Αναλήψεις εντός ολίγων ωρών
check_3c
Ποικιλία σε ειδικά στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΧΙΡΟΝΑ – ΑΛΚΟΡΚΟΡΝ

Σε τρομερή κατάσταση γηπεδούχοι οι οποίοι προέρχονται από πέντε σερί νίκες στο πρωτάθλημα και θέλουν τρίποντο για να διατηρηθούν σε τροχιά play-off ανόδου.

Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι παίζουν για την παραμονή τους, βρισκόμενοι στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη δύο αγωνιστικές πριν το τέλος. Την περασμένη αγωνιστική επέστρεψαν στα θετικά αποτελέσματα κόντρα στην Σαμπαντέλ κερδίζοντας μετά από μία ήττα και μία ισοπαλία. Η διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι τεράστια. Η Χιρόνα είναι καλύτερη ομάδα και εντός έδρας εμφανίζεται εξαιρετικά αποτελεσματική. Ο άσος (1) στο 2.00 κρίνεται εξαιρετικός και θα προστεθεί στις επιλογές μου.

ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ – ΑΑΡΧΟΥΣ

Νίκη και συνδυασμό αποτελεσμάτων θέλουν οι γηπεδούχοι για να κατακτήσουν αυτοί το πρωτάθλημα στην τελευταία στροφή της Σούπερ Λίγκα στη Δανία. Την περασμένη αγωνιστική ηττήθηκαν εκτός έδρας από την Κοπεγχάγη με 4-2 φτάνοντας έτσι το 3ο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη. Βαθμολογικά βρίσκονται πλέον στο -1 από την πρωτοπόρο Μπρόντμπι και θέλουν στραβοπάτημα της στο τελευταίο παιχνίδι.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο η Άαρχους παραμένει βαθμολογικά αδιάφορη έχοντας εξασφαλίσει μία θέση στο επόμενο Europa conference League τερματίζοντας στην 4η θέση του πρωταθλήματος με 48 βαθμούς σε 31 παιχνίδια. Την περασμένη αγωνιστική ηττήθηκε από την Μπρόντμπι με 1-2 φτάνοντας έτσι την 3η ήττα στα τελευταία πέντε παιχνίδια. Μονόπλευρο το ενδιαφέρον για νίκη ανάμεσα στις δύο ομάδες και περιμένω την Μίντιλαντ να μπει αρκετά δυνατά στην αναμέτρηση και να προηγείται από το ημίχρονο. Επιλογή το 1/1 σε απόδοση 1.80 

ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ – ΝΟΡΤΖΕΛΑΝΤ

Την τύχη στα χέρια της κρατάει η Μπρόντμπι η οποία με νίκη ανακηρύσσεται πρωταθλήτρια Δανίας μετά από αρκετά χρόνια. Την περασμένη αγωνιστική επικράτησε στην έδρα της Άαρχους με 2-1 φτάνοντας έτσι τις τρεις νίκες στα τελευταία πέντε παιχνίδια με το Goal-Goal να έχει επιβεβαιωθεί τις τέσσερις από αυτές.

Στον αντίποδα η Νόρτζελαντ παρότι δεν έχει κανένα βαθμολογικό κίνητρο στο πρωτάθλημα παίζει όλα τα παιχνίδια στα ίσια έχοντας δύο νίκες, δύο ήττες και μία ισοπαλία στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές. Αξίζει να σημειωθεί πως οι φιλοξενούμενοι ανεξαρτήτως αποτελέσματος το Over 2,5 έχει έρθει και στα τελευταία πέντε παιχνίδια τους. Δεν θα είναι καθόλου εύκολο το παιχνίδι για την Μπρόντμπι και το σενάριο να δούμε γκολ και από τις δύο ομάδες έχει μεγάλες πιθανότητες επαλήθευσης. Ποντάρισμα στο Goal-Goal σε απόδοση 1.80  

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet