MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΠΑΡΟΛΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 5.00 ΣΤΗΝ 2Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΝΟΡΒΗΓΙΑΣ

Παρολί σε απόδοση 5.00 στην 2η κατηγορία της Νορβηγίας

25 Μαΐου 2021 - 00:05
Δυο παιχνίδια έχω ξεχωρίσει για σήμερα Τρίτη τα οποία προέρχονται από την 2η κατηγορία της Νορβηγίας. Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στις αναμετρήσεις Ασάνε – Ράουφος και Ρανχάιμ – Στάρτ πού ξεκινάνε στις 19.00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ BET365

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Ποντάρισμα στα γκολ στο Ρανχάιμ και την έκπληξη της Ράουφος στην Νορβηγία σε συνολική απόδοση 5.00 με bet365 προσφορές*. 
Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Top αποδόσεις στο ποδόσφαιρο
check_3c
Αναλήψεις εντός ολίγων ωρών
check_3c
Ποικιλία σε ειδικά στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΡΑΝΧΑΙΜ – ΣΤΑΡΤ

Από εκτός έδρας συντριβή κόντρα στην Μπρίνε προέρχονται οι γηπεδούχοι οι οποίοι αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα στο αμυντικό κομμάτι. Μετά από δύο αγωνιστικές έχουν μόλις τρεις βαθμούς οι οποίοι προήλθαν από την νίκη στην πρεμιέρα εντός έδρας κόντρα στην Γκορουντ με 1-0. Στη μέχρι τώρα πορεία τους ακόμα και στα φιλικά δεν πείθουν αγωνιστικά έχοντας δεχθεί γκολ στα 4/5 τελευταία παιχνίδια. Από την άλλη η Στάρτ αν και ξεκίνησε με νίκες τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για την νέα σεζόν, στο 2ο δεύτερο παιχνίδι της αυτή τη φορά εντός έδρας ηττήθηκε με 4-2 από την Γιέρβ σε ένα παιχνίδι που μάλιστα κατάφερε να προηγηθεί δύο φορές στο ημίχρονο. Αξίζει να σημειωθεί πως τα τελευταία πέντε παιχνίδια της έχει μόλις μία ήττα, 3 ισοπαλίες και μία νίκη ενώ το Goal-Goal έχει επιβεβαιωθεί και στα 5 παιχνίδια. Η διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες δεν είναι μεγάλη, ενώ κύριο χαρακτηριστικό τους είναι η κακή αμυντική λειτουργία. Η επιλογή σημείου στην αναμέτρηση φαντάζει ριψοκίνδυνη για αυτό και θα πάμε στοίχημα με τα γκολ. Ποντάρισμα στο Goal-Goal σε απόδοση 1.80 

ΑΣΑΝΕ – ΡΑΟΥΦΟΣ

Επιστροφή στις νίκες κόντρα στην Ουλενσάκερ για την Ασάνε η οποία δεν ξεκίνησε καλά την σεζόν γνωρίζοντας εντός έδρας ήττα από την πολύ φορμαρισμένη και ποιοτική φέτος, Φρένρικσταντ με 3-2. Το μοναδικό τέρμα κόντρα στην Ουλενσάκερ σημείωσε στο 47ο λεπτό ο Νιγκράντε χαρίζοντας έτσι τη νίκη στην ομάδα του. Βαθμολογικά αν και είναι ακόμα νωρίς οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην πρώτη επτάδα του πρωταθλήματος έχοντας τρεις βαθμούς με συντελεστή τερμάτων 3-3. Στο αντίπαλο στρατόπεδο η έκπληξη μέχρι τώρα του πρωταθλήματος παραμένει η Ράουφος η οποία με μία νίκη και μία ισοπαλία στις δύο πρώτες αγωνιστικές βρίσκεται στην 4η θέση του πρωταθλήματος έχοντας μεγάλες βλέψεις για τη συνέχεια. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας έχει τρεις νίκες, μία ήττα και μία ισοπαλία ενώ με βάση την προϊστορία στην έδρα της Ασάνε έχει δύο διπλά. Η κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι φιλοξενούμενοι είναι εξαιρετική και σε καμία περίπτωση δεν αντικατοπτρίζεται ,από το σετ των αποδόσεων. Το διπλό (2) στο 2.80 έχει μεγάλη αξία και αξίζει το ρίσκο.
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet