MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΞΑΝΘΗ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ | ΑΝΑΛΥΣΗ 26/05

Ξάνθη – Παναιτωλικός Προγνωστικά Στοιχήματος | Ανάλυση 26/05

26 Μαΐου 2021 - 00:05
Αναμέτρηση για τα μπαράζ της Super League με την Ξανθή να υποδέχεται τον Παναιτωλικό στον πρώτο αγώνα της σειράς. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 15:30 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ BET365

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Αμφίρροπη αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες με το σετ των αποδόσεων να δίνει ως φαβορί την Ξάνθη. Από την άλλη ο Παναιτωλικός έχει εμπειρία και ποιότητα στο ρόστερ του για τέτοια παιχνίδια και δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος. Επιλογή το 2DNB σε απόδοση 2.05 με bet365 προσφορές*. 
Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Top αποδόσεις στο ποδόσφαιρο
check_3c
Αναλήψεις εντός ολίγων ωρών
check_3c
Ποικιλία σε ειδικά στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΞΑΝΘΗ

Την τελευταία αγωνιστική κατάφερε η Ξάνθη να πάρε την 2η θέση στο πρωτάθλημα και να διεκδικήσει την άνοδο της μέσω των μπαράζ επικρατώντας του Λεβαδειακού με 1-0, σε μία αγωνιστική που έκρυβε πάρα πολλές εκπλήξεις. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης για την ομάδα της Θράκης σημείωσε ο Ελμπέρτ στο 75ο λεπτό. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια της στο πρωτάθλημα η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ μετράει τρεις νίκες, μία ήττα και μία ισοπαλία έχοντας κρατήσει ανέπαφη την εστία της στα 3/5 παιχνίδια. Απουσίες: Δεν βρέθηκαν απόντες. Πιθανή ενδεκάδα: Ιζζο, Έλιοτ, Τσαμούρης, Παπάζογλου, Παντελιάδης, Τατος, Μπεκα, Καπνιδης, Δημούτσος, Ράντι, Μάρκο.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Μία 2η ευκαιρία έχει ο Παναιτωλικός μετά την κακή σεζόν που έκανε για να παραμείνει στην πρώτη κατηγορία και του χρόνου. Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα αν και προσπάθησε αρκετά στα play out τερμάτισε στην προτελευταία θέση έχοντας συνολικά στο πρωτάθλημα 28 βαθμούς σε 33 παιχνίδια με 6 νίκες, 10 ισοπαλίες και 17 ήττες. Στο τελευταίο παιχνίδι της κόντρα στον ΟΦΗ κατάφερε να αποσπάσει Το βαθμό της ισοπαλίας τερματίζοντας ένα βαθμό πάνω από τη Λάρισα η οποία υποβιβάστηκε απευθείας στη δεύτερη κατηγορία. Στην τελευταία πέντε παιχνίδια του Παναιτωλικός ανεξαρτήτως έδρας μετράει δύο νίκες δύο ήττες και μία ισοπαλία με το Goal-Goal & Over να έχει επιβεβαιωθεί στις 3/5 φορές. Απουσίες: Δεν βρέθηκαν απόντες. Πιθανή ενδεκάδα: Κνετ, Εντιγκά, Καρασαλίδης, Μάιλς, Ατζούρα, Ντιάζ, Ταχαρ, Αλμέιδα, Νταλσιο, Μπαρμπόσα, Ματζολα.
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet