MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΚΟΛΩΝΙΑ – ΧΟΛΣΤΑΙΝ ΚΙΕΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ | ΑΝΑΛΥΣΗ 26/05

Κολωνία – Χολστάιν Κιελ Προγνωστικά Στοιχήματος | Ανάλυση 26/05

26 Μαΐου 2021 - 00:10
Αναμέτρηση για τα μπαράζ του υποβιβασμού στη Γερμανία με την Κολωνία να υποδέχεται την Χόλσταϊν Κίελ στον πρώτο αγώνα της σειράς. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 19:30 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ BET365

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Αμφίρροπη αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες οι οποίες θέλουν να αγωνίζονται την επόμενη σεζόν στην Μπουντεσλίγκα. Οι γηπεδούχοι έχουν ένα μικρό προβάδισμα λόγω μεγαλύτερης εμπειρίας, όμως από την άλλη η Χολστάιν έχει δείξει ένα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο την φετινή σεζόν και θα παλέψει με όλες της τις δυνάμεις για την άνοδο. Περιμένω ένα ανοιχτό παιχνίδι με τις δύο ομάδες να βρίσκουν το δρόμο προς τα δίχτυα. Επιλογή το Goal-Goal στο 1.90  με bet365 προσφορές*. 
Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Top αποδόσεις στο ποδόσφαιρο
check_3c
Αναλήψεις εντός ολίγων ωρών
check_3c
Ποικιλία σε ειδικά στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΚΟΛΩΝΙΑ

Την τελευταία αγωνιστική εξασφάλισε την συμμετοχή της στα μπαράζ η Κολωνία η οποία χρειάστηκε να κερδίσει εντός έδρας της Σάλκε με 1-0 και να ηττηθεί από την Γκλάντμπαχ η Βέρντερ βρέμης έχοντας μία 2η ευκαιρία στη σεζόν. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης μετράει τρεις νίκες, μία ήττα και μία ισοπαλία έχοντας κάνει ένα πολύ καλό ντεμαράζ στις τελευταίες αγωνιστικές ξεκολλώντας από τον πάτο της βαθμολογίας. Αξίζει να σημειωθεί πως έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της μόλις δύο φορές με το Goal-Goal να έχει επιβεβαιωθεί στα 3/5 παιχνίδια. Απουσίες: Ρέτσσεμπαρκ (μέσος) Ντένις (επιθετικός). Πιθανή ενδεκάδα: Χόρν, Μπονάουερ, Σμίτςζ, Τσίτσος, Καττερμπάχ, Οζκάν, Χέκτορ, Βολφ, Ντουντά, Κάιντζ, Άντερσον.

ΧΟΛΣΤΑΙΝ ΚΙΕΛ

Από δύο σερί ήττες στα τελευταία δύο παιχνίδια της κανονικής διαρκείας προέρχεται η Χολστάιν Κιελ η οποία “αυτοκτόνησε” ποδοσφαιρικά χάνοντας την ευκαιρία να εξασφαλίσει την απευθείας άνοδο στην Μπουντεσλίγκα μένοντας δύο βαθμούς πίσω από την Γκρόιτερ φιρτ που τερμάτισε στη 2η θέση. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια της μετράει τρεις νίκες και δύο ήττες, με τα 4 από αυτά να έχει επιβεβαιωθεί το Over 2.5. Στο τελευταίο παιχνίδι της κόντρα στην Ντάρμσταντ αν και κατάφερε να προηγηθεί στο 18ο λεπτό στην επανάληψη δέχτηκε τρία τέρματα χάνοντας έτσι την απευθείας άνοδο. Απουσίες: Θεστερ (αμυντικός). Πιθανή ενδεκάδα: Ντάνε, Νεουμάν, Γουάλ, Λόρενς, Φάν Ντε Μπέρ, Μπάρτλς, Μουμίν, Μέφερνς, Λι, Ρενσεν, Σέρα.
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet