MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ – ΒΟΛΦΣΜΠΕΡΓΚΕΡ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ | ΑΝΑΛΥΣΗ 27/05

Αούστρια Βιέννης – Βόλφσμπεργκερ Προγνωστικά Στοιχήματος | Ανάλυση 27/05

27 Μαΐου 2021 - 00:05
Αναμέτρηση για τα play-off του conference League στην Αυστρία με την Αούστρια Βιέννης να υποδέχεται την Βόλφσμπεργκερ. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 20.00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ BET365

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Φαβορί στην αναμέτρηση οι γηπεδούχοι οι οποίοι διαθέτουν μεγαλύτερη ποιότητα στο ρόστερ τους και ψάχνουν την Ευρωπαϊκή προοπτική από την αρχή της σεζόν. Από την άλλη η Βόλφσμπεργκερ αν και έκανε καλή σεζόν τη φετινή χρονιά το τελευταίο διάστημα δείχνει σε κακή κατάσταση παραμένοντας χωρίς νίκη στα τελευταία τρία παιχνίδια της. Περιμένω εντός έδρας την Αούστρια να φανεί αντάξια των προσδοκιών και θα ρισκάρω στον άσο (1) σε απόδοση 2.40 με bet365 προσφορές*. 
Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Top αποδόσεις στο ποδόσφαιρο
check_3c
Αναλήψεις εντός ολίγων ωρών
check_3c
Ποικιλία σε ειδικά στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ

Επιστροφή στις νίκες για τους γηπεδούχους, οι οποίοι μετά την ήττα στην έδρα της Ρίντ επικράτησαν στο 2ο σερί εκτός έδρας παιχνίδι τους της Χάρτμπεργκ με 3-0 περνώντας το εισιτήριο για τα πλέι οφ του conference League. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια τους ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης μετράνε τρεις νίκες και δύο ήττες, με το Over 2.5 να έχει επιβεβαιωθεί και στα πέντε. Απουσίες: Δεν βρέθηκαν απόντες. Πιθανή ενδεκάδα: Πεντζ, Τέριγκ, Σχοντσεν, Πάλμερ, Σουρθε, Μαρτελ, Ντεμακου, Σανκαρια, Φίτζι, Βίμμερ, Τζουριτσιν.

ΒΟΛΦΣΜΠΕΡΓΚΕΡ

Χωρίς νίκη στα τελευταία τρία παιχνίδια της η Βόλφσμπεργκερ η οποία μετράει δύο ήττες και μία ισοπαλία. Στο τελευταίο παιχνίδι της ηττήθηκε εντός έδρας από την Στούρμ Γκρατς με 1-3 δεχόμενη γκολ για 5ο σερί παιχνίδι. Το σκορ άνοιξε η Βόλφσμπεργκερ στο 36ο λεπτό όμως η κόκκινη που δέχτηκε στο πρώτο ημίχρονο την επηρέασε αρκετά εμφανίζοντας ένα διαφορετικό πρόσωπο στην επανάληψη όπου δέχτηκε τρία γκολ μέσα σε 20 λεπτά για το τελικό 3-1. Αξίζει να σημειωθεί πως στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της έχουν έρθει Goal-Goal. Απουσίες: Περέτζ (μέσος), Σπάργκλερ (μέσος). Πιθανή ενδεκάδα: Κουτίν, Σχολφ, Νοβακ, Μουχαρέμοβιτς, Σέρτζερ, Τεφερνερ, Λειγκετ, Βερνιτζιγκ, Λιντερ, Ροτσελ, Γιοβελιτς.
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet