MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΑΑΡΧΟΥΣ – ΑΑΛΜΠΟΡΓΚ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ | ΑΝΑΛΥΣΗ 28/05

Άαρχους – Άαλμποργκ Προγνωστικά Στοιχήματος | Ανάλυση 28/05

28 Μαΐου 2021 - 00:05
Αναμέτρηση για τα play-off του conference League με την Άαρχους να υποδέχεται την Άαλμποργκ. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 20.00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ BET365

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Καλύτερη ομάδα η Άαρχους η οποία θέλει από την αρχή της σεζόν μία Ευρωπαϊκή προοπτική. Στον αντίποδα οι φιλοξενούμενοι  βρίσκονται σε καλή κατάσταση προερχόμενοι από δύο σερί νίκες και δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος. Περιμένω ένα ανοιχτό παιχνίδι με τις δύο ομάδες να βρίσκουν το δρόμο προς τα δίχτυα. Ποντάρισμα στο Goal-Goal στο 1.80 με bet365 προσφορές*. 
Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Top αποδόσεις στο ποδόσφαιρο
check_3c
Αναλήψεις εντός ολίγων ωρών
check_3c
Ποικιλία σε ειδικά στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΑΡΧΟΥΣ

Από δύο σερί ήττες κόντρα σε Μπρόντμπι και Μίντιλαντ προέρχεται η Άαρχους που δεν κατάφερε σε κανένα από τα δύο παιχνίδια να φανεί αντάξια των προσδοκιών. Στην κανονική διάρκεια της σεζόν τερμάτισε στην 4η θέση του πρωταθλήματος με 48 βαθμούς μετά από 32 παιχνίδια έχοντας συνολικά 13 νίκες, 9 ισοπαλίες και 10 ήττες. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης μετράει 3 ήττες και 2 νίκες έχοντας κρατήσει ανέπαφη την εστία της μόλις μία φορά. Αξίζει να σημειωθεί πως στα 4/5 παιχνίδια της έχει επιβεβαιωθεί το Over 2.5. Απουσίες: Τινγκάγκεν (αμυντικός), Μπέκμάν (μέσος),  Μόρτενσεν (επιθετικός). Πιθανή ενδεκάδα: Γκραντάρα, Μουνκσαάρκεν, Κρίστιανσεν, Ζουενγκάρντ, Λινκς, Αζανι, Χβίντ, Ντουκάν, Τενγκάστεντ, Αμμιτζμοολ, Γκρόνγκαεντ.

ΑΑΛΜΠΟΡΓΚ

Ανεβασμένη αγωνιστικά το τελευταίο διάστημα η Άαλμποργκ η οποία προέρχεται από δύο σερί νίκες κόντρα σε Βέιλε και Σοντερίσκε τερματίζοντας στην κορυφή των play out έχοντας την ευκαιρία να διεκδικήσει μία ευρωπαϊκή συμμετοχή. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης μετράει τρεις νίκες, μία ήττα και μία ισοπαλία έχοντας δεχθεί μάλιστα μόλις δύο γκολ. Επιθετικά είναι αρκετά καλή με το Over 2,5 να έχει επιβεβαιωθεί στα 3/5 παιχνίδια της. Στην τελευταία αναμέτρηση στην έδρα της Σοντερίσκε πήρε σπουδαίο διπλό με 4-0 έχοντας εξαιρετική βράδια τον Φοσούλ ο οποίος σημείωσε ένα τέρμα και μοίρασε μία ασίστ. Απουσίες: Δεν βρέθηκαν απόντες. Πιθανή ενδεκάδα: Ρίνε, Ροςς, Γκαλντί, Τελάντερ, Παλσεν, Κρίστιανσεν, Φοσούλ, Αχλαμάν, Άντερσεν, Κουρκ, Βαν-Βέλτ.
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet