MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ – ΣΟΥΟΝΣΙ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ | ΑΝΑΛΥΣΗ 29/05

Μπρέντφορντ – Σουόνσι Προγνωστικά Στοιχήματος | Ανάλυση 29/05

29 Μαΐου 2021 - 00:05
Αναμέτρηση για τα play-off ανόδου της Championship με την Μπρέντφορντ να υποδέχεται ως τυπικά γηπεδούχος την Σουόνσι. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει 17.00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ BET365

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Σε καλύτερη κατάσταση η Μπρέντφορντ η οποία μετράει τέσσερις νίκες στα τελευταία πέντε παιχνίδια της ενώ τερμάτισε και με 7 βαθμούς διαφορά από τη σημερινή της αντίπαλο. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι υπολείπονται σε ποιότητα και εμπειρία και δύσκολα θα καταφέρουν να προβιβαστούν. Επιλογή στην αναμέτρηση ο άσος (1) της Μπρέντφορντ σε απόδοση 1.90 με bet365 προσφορές*. 
Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Top αποδόσεις στο ποδόσφαιρο
check_3c
Αναλήψεις εντός ολίγων ωρών
check_3c
Ποικιλία σε ειδικά στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ

Με πολύ καλή εμφάνιση και νίκη με 3-1 στο 2ο παιχνίδι κόντρα στην Μπόρνμουθ κατάφεραν οι γηπεδούχοι να περάσουν στον τελικό της διοργάνωσης έχοντας μάλιστα ηττήθηκε στην πρώτη αναμέτρηση. Στα τελευταία παιχνίδια τους ανεξαρτήτως έδρας μετράνε τέσσερις νίκες και μία ήττα έχοντας δεχτεί μάλιστα μόλις 3 τέρματα. Στο παιχνίδι κόντρα στην Μπόρνμουθ αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ από το 5ο λεπτό κατάφεραν να ισοφαρίσουν μέχρι την ανάπαυλα ενώ εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο την αποβολή του Μπέλχαμ φτάνοντας σε δύο τέρματα στην επανάληψη για το τελικό 3-1. Απουσίες: Ντασίλβα (μέσος). Πιθανή ενδεκάδα: Ραγιά, Τζόνσον, Ντελσγκάρντ, Πινοκγκ, Ροεσλεβ, Γενσεν, Τζάνλετ, Κανος, Μαρκοντες, Τονεΐ, Μπουένο.

ΣΟΥΟΝΣΙ

Ισόπαλη με σκορ 1-1 αναδείχθηκε η Σουόνσι η οποία κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τον τελικό των play-off έχοντας επικρατήσει στο πρώτο παιχνίδι στην έδρα της Μπράνσλεΐ με 1-0. Το σκορ άνοιξε η Σουόνσι στο 39ο λεπτό της αναμέτρησης με την Μπαρνσλεΐ να βρίσκει ισοφάριση στο 71' χωρίς να καταφέρει να κάνει τη ζημιά στους γηπεδούχους.  Στα τελευταία πέντε παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας μετράει δύο νίκες, δύο ήττες και μία ισοπαλία έχοντας κρατήσει ανέπαφη την εστία της μόλις μία φορά με τις 4/5 αναμετρήσεις της να έχουνε έρθει 2-3 γκολ. Απουσίες: Μπρέντα (ΤΦ), Κούπερ (αμυντικός), Μόρις (αμυντικός), Ρουτσέχα (αμυντικός). Πιθανή ενδεκάδα: Γούντμαν, Γκουέσι, Μπινγουελ, Καμπάνγκο, Ναουτχονγκ, Φούτον, Γκιρμές, Χούριχαν, Λοβε, Αγιού, Ρούντιγκεν.
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet