MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΧΟΛΣΤΑΙΝ ΚΙΕΛ – ΚΟΛΩΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ | ΑΝΑΛΥΣΗ 29/05

Χολστάιν Κιελ – Κολωνία Προγνωστικά Στοιχήματος | Ανάλυση 29/05

29 Μαΐου 2021 - 00:10
Αναμέτρηση για τα play off του υποβιβασμού της Μπουντεσλίγκα με την Χόλσταϊν Κίελ να υποδέχεται την Κολωνία στο 2ο αγώνα της σειράς. Το πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων έληξε 1-0. Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 19.00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ BET365

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Την τύχη στα χέρια της κρατάει Χόλσταϊν η οποία χρειάζεται δύο αποτελέσματα για να βρεθεί για πρώτη φορά στην ιστορία της στην πρώτη κατηγορία της χώρας. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο καθώς πέρα από το 1-0 του πρώτου αγώνα πρέπει να υπερβούν εαυτό δημιουργώντας φάσεις και γκολ όντας μία ομάδα που σκοράρει με το σταγονόμετρο. Το σενάριο η Χολστάιν Κιελ να κρατήσει έστω την ισοπαλία στην αναμέτρηση συγκεντρώνει μεγάλες πιθανότητες επαλήθευσης και αξίζει το ρίσκο. Επιλογή το στο 1.80  με bet365 προσφορές*. 
Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Top αποδόσεις στο ποδόσφαιρο
check_3c
Αναλήψεις εντός ολίγων ωρών
check_3c
Ποικιλία σε ειδικά στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΧΟΛΣΤΑΙΝ ΚΙΕΛ

Με ανεβασμένη ψυχολογία θα παραταχθούν οι γηπεδούχοι στην αναμέτρηση οι οποίοι μετά το 1-0 στην έδρα της Κολωνίας βρίσκονται με το ένα πόδι στην Μπουντεσλίγκα για πρώτη φορά στην ιστορία τους. Μετά την περιπέτεια με την πανδημία και την αποχή για περίπου 15 μέρες από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις η Χολστάιν έχει δώσει 9 σερί επίσημα παιχνίδια σε λιγότερο από ένα μήνα, τερματίζοντας στην 3η θέση του πρωταθλήματος αυτοκτονώντας την τελευταία αγωνιστική γνωρίζοντας την ήττα από την Ντάρμσταντ. Στην τελευταία πέντε παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας μετράει τρεις νίκες και δύο ήττες ενώ διαθέτει και την καλύτερη άμυνα στην κατηγορία της. Απουσίες: Θεστλερ (αμυντικός), Αρσλάν (επιθετικός). Πιθανή ενδεκάδα: Γκέλιος, Νέουμαν, Γουάλ, Κομεντά, Φαν Ντε Μπερν, Μπάρτλς, Λι, Ιγκνόφσκι, Χαούπτμαν, Ποραχ, Σέρρα.

ΚΟΛΩΝΙΑ

Σε δύσκολη θέση η Κολόνια η οποία αν και κατάφερε στην κανονική διάρκεια να μην υποβιβαστεί απευθείας, μετά την ήττα με 1-0 από την Χολστάιν Κιελ στο πρώτο παιχνίδι εντός έδρας, τα πράγματα έχουν δυσκολέψει για τους «ταύρους». Στα τελευταία πέντε παιχνίδια τους μετράνε δύο νίκες, δύο ήττες και μία ισοπαλία έχοντας δεχθεί γκολ στα 4/5 παιχνίδια. Την τελευταία αγωνιστική κόντρα στη Σάλκε κατάφεραν να πάρουν σπουδαία νίκη με 1-0 στο 86ο λεπτό ρίχνοντας στο καναβάτσο την Βέρντερ βρέμης η οποία υποβιβάστηκε απευθείας. Απουσίες: Ρεχμπεκατζ (μέσος). Πιθανή ενδεκάδα: Χόρν, Μπονάουερ, Σμίτςζ, Τσίτσος, Καττερμπάχ, Οζκάν, Χέκτορ, Βολφ, Ντουντά, Κάιντζ, Άντερσον.
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet