MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΝΑΝΤ – ΤΟΥΛΟΥΖ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ | ΑΝΑΛΥΣΗ 30/05

Ναντ – Τουλούζ Προγνωστικά Στοιχήματος | Ανάλυση 30/05

30 Μαΐου 2021 - 00:48
Αναμέτρηση για τα μπαράζ της Ligue 1 με την Ναντ να υποδέχεται την Τουλούζ. Το πρώτο παιχνίδι έληξε 2-1. Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 19.00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ BET365

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Φαβορί στην αναμέτρηση οι γηπεδούχοι οι οποίοι  έδειξαν και στο πρώτο παιχνίδι πώς υπάρχει διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες. Από την άλλη η Τουλούζ έχει ακόμη πιθανότητες για πρόκριση όμως τα καλείται να κάνει την υπέρβαση. Η Ναντ είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη και σε αυτή την αναμέτρηση και ο άσος (1) στο 1.90 αξίζει το ρίσκο με  bet365 προσφορές*. 
Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Top αποδόσεις στο ποδόσφαιρο
check_3c
Αναλήψεις εντός ολίγων ωρών
check_3c
Ποικιλία σε ειδικά στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΝΑΝΤ

Νίκη με 2-1 έκαναν οι γηπεδούχοι στο πρώτο παιχνίδι στην έδρα της Τουλούζ ανοίγοντας μόλις στο 10ο λεπτό της αναμέτρησης το σκορ και απαντώντας άμεσα στην ισοφάριση της Τουλούζ που έγινε στο 18'. Η διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν φανερή από τα πρώτα λεπτά κιόλας της αναμέτρησης, με την Ναντ να έχει σε πολύ καλή βάρδια τους Κολόρ και Σιμόν που ήταν οι στυλοβάτες της σπουδαίας αυτής νίκης. Στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Ligue 1 η Ναντ τερμάτισε στην 18η θέση γνωρίζονται  ήττα την τελευταία αγωνιστική που την οδήγησε στα μπαράζ . Αξίζει να σημειωθεί πως τα τελευταία πέντε παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας μετράει τέσσερις νίκες και μία ήττα. Απουσίες: Δεν βρέθηκαν απόντες. Πιθανή ενδεκάδα: Λαπόρτ, Καστελέτο, Παλοίς, Απιάν, Μπλαζ, Σούζα, Τσιλβελλα, Σιμόν, Κόλο, Μπλας, Κουλιμπαλί.

ΤΟΥΛΟΥΖ

Κατώτεροι των περιστάσεων εμφανίστηκαν οι φιλοξενούμενοι στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων, οι οποίοι ήταν ανταγωνιστικοί μόλις για ένα ημίχρονο. Η Ναντ  προηγήθηκε δύο φορές στο σκορ, με την Τουλούζ να ισοφαρίζει αρχικά στο 18ο λεπτό της αναμέτρησης.  Το εισιτήριο για τα μπαράζ του προβιβασμού η Τουλούζ το πήρε επικρατώντας με 3-0 της Γκρενόμπλ ενώ στο πρωτάθλημα της κανονικής διαρκείας τερμάτισε στην 3η θέση. Αξίζει να σημειωθεί πως  στα τελευταία πέντε παιχνίδια των φιλοξενούμενων, το Over 2.5 έχει επιβεβαιωθεί και τις πέντε φορές. Απουσίες: Δεν βρέθηκαν απόντες. Πιθανή ενδεκάδα: Ντουμπε, Αμιαν, Ντεβαστ, Ντιαγκέ, Μορέιρα, Κονέ, Σπερλιγκ, Ντετζαερεγκε, Μαντσο, Αλντι, Μπαγιο.
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet