MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ – ΛΙΝΚΟΛΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ | ΑΝΑΛΥΣΗ 30/05

Μπλάκπουλ – Λίνκολν Προγνωστικά Στοιχήματος | Ανάλυση 30/05

30 Μαΐου 2021 - 01:05
Αναμέτρηση για τα play-off της 1η κατηγορία στην Αγγλία, με την τυπικά γηπεδούχο Μπλάκπουλ να υποδέχεται την Λίνκολν. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 17.00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ BET365

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Αμφίρροπη αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες με φόντο μία θέση στην Τσάμπιονσιπ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την πρόκριση κόντρα στην Οξφόρντ ενώ από την άλλη οι φιλοξενούμενοι δυσκολευτήκαμε με αντίπαλο τη Σάντερλαντ. Η επιλογή σημείου στην αναμέτρηση φαντάζει ριψοκίνδυνη καθώς μιλάμε για δύο ομάδες οι οποίες παίζουν αρκετά ανοιχτά και σκοράρουν με περισσή ευκολία. Θα ρισκάρω στο Goal-Goal σε απόδοση 1.90 με bet365 προσφορές*. 
Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Top αποδόσεις στο ποδόσφαιρο
check_3c
Αναλήψεις εντός ολίγων ωρών
check_3c
Ποικιλία σε ειδικά στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ

Ισόπαλη εντός έδρας με αντίπαλο την Οξφόρντ αναδείχθηκε η Μπλάκπουλ η οποία έχοντας το υπέρ της 3-0 στο πρώτο παιχνίδι κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τον τελικό των play-off παραμένοντας αήττητη στα τελευταία πέντε παιχνίδια της με τέσσερις σερί νίκες και μία ισοπαλία. Στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος τερμάτισε στην 3η θέση με 80 βαθμούς μετά από 46 παιχνίδια έχοντας συνολικά 23 νίκες, 11 ισοπαλίες και 12 ήττες. Αξίζει να σημειωθεί πως τα τελευταία πέντε παιχνίδια της ανεξαρτήτως αποτελέσματος το Over 2,5 έχει επιβεβαιωθεί στις τρεις από τις πέντε. Απουσίες: Δεν βρέθηκαν απόντες. Πιθανή ενδεκάδα: Μάξγουελ, Μπαλάντ, Τούτον, Χαουζμπαντ, Γκαρμπούτ, Μίτσελ, Σβερναντ, Ντουγκλας, Εμπελτον, Σιμμς, Γιατές.

ΛΙΝΚΟΛΝ

Παρά την ήττα με 2-1 στην έδρα της Σάντερλαντ οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση για τον τελικό των  play off έχοντας το υπέρ τους 2-0 από το πρώτο παιχνίδι. Το σκορ άνοιξε πολύ γρήγορα η Σάντερλαντ με δύο γκολ στο 13’ και το 33’ φέρνοντας τις δύο ομάδες στα ίσια. Τη λύση στο πρόβλημά της ανώτερης ποιοτικά Λίνκολν έδωσε στο 56ο λεπτό της αναμέτρησης ο Χούπερ με το εκτός έδρας γκολ που έστειλε τους φιλοξενούμενους μία ανάσα από την championship. Στην κανονική διάρκεια Λίνκον τερμάτισε στην 5η θέση του πρωταθλήματος με 77 βαθμούς σε 46 παιχνίδια έχοντας συνολικά 22 νίκες 11 ισοπαλίες και 13 ήττες. Αξίζει να σημειωθεί πως έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της μόλις δύο φορές στα τελευταία πέντε παιχνίδια. Απουσίες: Λόνγκ (αμυντικός). Πιθανή ενδεκάδα: Πάλμερ, Εγιομά, Ποολε, Μοντσμα, Εντού, Γκραντ, Μπριντκορντ, Τζόνσον, Σκούλλι, Ρότζερς, Χόπερ.
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet