MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ Η ΒΑΣΤΕΡΑΣ (3ΑΔΑ) ΣΤΟ 7.60

Έχει το προβάδισμα η Βαστέρας (3αδα) στο 7.60

31 Μαΐου 2021 - 00:10
Τρία παιχνίδια περιλαμβάνει το πρόγραμμα για σήμερα με τις αναμετρήσεις ανάμεσα σε Μόρκαμ – Νιούπορτ, Βαστέρας – Μπράγκε και KFUM – Ουλενσάκερ να ξεχωρίζουν. Τα παιχνίδια θα ξεκινήσουν μετά τις 17.00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ BET365

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Ποντάρισμα στις έδρες των Βαστέρας και KFUM αλλά και στα γκολ στον τελικό του «wembley» σε συνολική απόδοση 7.60 με bet365 προσφορές*. 
Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Top αποδόσεις στο ποδόσφαιρο
check_3c
Αναλήψεις εντός ολίγων ωρών
check_3c
Ποικιλία σε ειδικά στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΜΟΡΚΑΜ – ΝΙΟΥΠΟΡΤ

Σε καλή κατάσταση και οι δύο ομάδες με την Μόρκαμ ναι προέρχεται από μία πιο εύκολη πρόκριση στο τελικό των Playoffs, καθώς είχε πάρει προβάδισμα από το πρώτο παιχνίδι κόντρα στην Τρανμίρ με το εκτός έδρας 2-1. Από την άλλη η Νιούπορτ χρειάστηκε ένα γκολ στη διαδικασία της παράτασης για να πάρει την πρόκριση απέναντι στη Φόρεστ Γκριν σε ένα παιχνίδι με πολλές εναλλαγές στην έκβαση του. Οι διαφορές μεταξύ των δύο ομάδων είναι αρκετά μικρές με την επιλογή σημείο να φαντάζει ριψοκίνδυνη. Περιμένω ένα ανοιχτό παιχνίδι καθώς και οι δύο παίζουν επιθετικά και σκοράρουν με ευκολία. Θα ρισκάρω στο Goal-Goal – 1.90 

ΒΑΣΤΕΡΑΣ – ΜΠΡΑΓΚΕ

Αήττητη στα 5 τελευταία παιχνίδια η Βαστέρας η οποία μετράει τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες έως τώρα στο πρωτάθλημα, βρισκόμενη στην 7η θέση  με 12 βαθμούς. Την περασμένη αγωνιστική επικράτησε με 1-0 σε μία παραδοσιακά δύσκολη έδρα όπως αυτή της Τρέλεμποργκ κάνοντας μία πάρα πολύ καλή εμφάνιση. Στο αντίπαλο στρατόπεδο η Μπράγκε πραγματοποίησε την πρώτη της νίκη μετά από 7 σερί παιχνίδια χωρίς τρίποντο επικρατώντας εκτός έδρας της Έστερ με 2-1. Με την μέχρι τώρα πορεία της η Μπρέγκε δεν πείθει πώς θα μείνει εύκολα στην κατηγορία έχοντας την χειρότερη επίθεση έως τώρα στο πρωτάθλημα με μόλις τέσσερα τέρματα. Οι γηπεδούχοι εντός έδρας εμφανίζονται πάντα ανταγωνιστικοί και ο άσος (1) στο 2.00 με βάση και τη διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων κρίνεται εξαιρετικός. 

KFUM – ΟΥΛΕΝΣΑΚΕΡ

Από το κακό στο χειρότερο και οι δύο ομάδες οι οποίες προέρχονται από δύο σερί ήττες στο πρωτάθλημα παραμένοντας στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικό πίνακα έχοντας μόλις ένα βαθμό. Οι γηπεδούχοι ηττήθηκαν από την Άαλεσουντ με 1-0 σε ένα αρκετά ανταγωνιστικό παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Από την άλλη η Ουλενσάκερ προσπάθησε κόντρα στην Σάντνες όμως στάθηκε άτυχη καθώς δέχτηκε γκολ στις καθυστερήσεις με το παιχνίδι στο 1-1. Εντός έδρας η KFUM έχει καλή παράδοση έχοντας μόλις μία ήττα στα τελευταία πέντε παιχνίδια της, ενώ στις αναμετρήσεις κόντρα στην Ουλενσάκερ προέρχεται από δύο σερί άσους. Η νίκη των γηπεδούχων προσφέρονται σε απόδοση άνω του διπλασιασμού και αξίζει το ρίσκο. Ποντάρισμα στον άσο (1) στο 2.10  
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet