MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΑΜΦΟΤΕΡΕΣ ΣΤΟ «ΓΚΑΛΜΑ ΟΥΛΕΒΙ» (ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΚΤΟ)

Σκοράρουν αμφότερες στο «Γκάλμα Ούλεβι» (Μόνο αποδεκτό)

08 Ιουνίου 2021 - 00:10
Μία αναμέτρηση έχω ξεχωρίσει από το πρόγραμμα της Τρίτης με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται στην Suppertan της Σουηδίας με την αναμέτρηση ανάμεσα στις Γκάις και την Λαντσκρόνα. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 20.00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ BET365

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Γκολ και θέαμα περιμένω στη μοναδική αναμέτρηση για σήμερα ανάμεσα στην Γκάις και την Λαντσκρόνα, με την προϊστορία των μεταξύ παιχνιδιών να μας δίνει απόδοση 2.00 με bet365 προσφορές*. 
Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Top αποδόσεις στο ποδόσφαιρο
check_3c
Αναλήψεις εντός ολίγων ωρών
check_3c
Ποικιλία σε ειδικά στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΚΑΙΣ – ΛΑΝΤΣΚΡΟΝΑ

Επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα για τους γηπεδούχους οι οποίοι προέρχονταν από τρεις σερί ήττες στο πρωτάθλημα απέναντι σε Χέλσινγκμποργκ, Τρέλεμποργκ και Βάρμαμο. Το πολυπόθητο τρίποντο ήρθε στην εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην Νόρμπι με 2-0, χάρις στα τέρματα των Γουαναμπέργκ και Σαλό στις αρχές και των δύο ημιχρόνων. Βαθμολογικά πλέον η Γκάις βρίσκεται στην 5η θέση του πρωταθλήματος με 13 βαθμούς μετά από οκτώ παιχνίδια, έχοντας συνολικά τέσσερις νίκες μία ισοπαλία και τρεις ήττες. Στο αντίπαλο στρατόπεδο η Λαντσκρόνα αν και ξεκίνησε πολύ δυνατά το πρωτάθλημα παραμένοντας αήττητη για έξι συνεχόμενα παιχνίδια, το τελευταίο διάστημα δείχνει πτωτική πορεία αγνοώντας τη χαρά της νίκης για δύο σερί αναμετρήσεις. Την περασμένη αγωνιστική αν και κατάφερε να προηγηθεί στο πρώτο 25λεπτο της αναμέτρησης κόντρα στην Έργκριτε με 1-0, εν τέλει παραχώρησε εντός έδρας ισοπαλία παραμένοντας στην 4η θέση, ένα βαθμό πίσω από την πρώτη τριάδα του πρωταθλήματος. Οι διαφορές ανάμεσα στις δύο ομάδες την παρούσα χρονική στιγμή είναι αρκετά μικρές. Οι γηπεδούχοι μπορεί να πήραν σπουδαίο διπλό την περασμένη αγωνιστική όμως αμυντικά αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα. Η Λαντσκρόνα παίζει εξαιρετικά στην κόντρα και έχει την ποιότητα για να κάνει τη ζημιά. Περιμένω ένα ανοιχτό παιχνίδι με γκολ και για τις δύο ομάδες. Επιλογή το Goal-Goal – 2.00 
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet