MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΟΜΙΛΩΝ ΣΤΟ EURO 2020 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ (44.00)

Μακροχρόνια ομίλων στο Euro 2020 σε απόδοση (44.00)

09 Ιουνίου 2021 - 00:05
Ένα διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού επέδειξα για σήμερα Τετάρτη με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται από τώρα στο Euro 2020 με μακροχρόνια ομίλων. Οι αποδόσεις των ομάδων έχουν ήδη βγεί και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ BET365

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Ποντάρισμα σε «νικητές» και «ηττημένους» σε 4 ομίλους του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος περιλαμβάνουν τα προγνωστικά για σήμερα. Με τις συνολικές αποδόσεις να φτάνουν το 44.00 με bet365 προσφορές*. 
Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Top αποδόσεις στο ποδόσφαιρο
check_3c
Αναλήψεις εντός ολίγων ωρών
check_3c
Ποικιλία σε ειδικά στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΟΜΙΛΟΣ Α

Μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της πρωτιάς η Ιταλία, με την Τουρκία να έχει επικεντρωθεί κυρίως στην 2η θέση καθώς διαθέτει ρόστερ μπορεί εύκολα να υπερπηδήσει τα εμπόδια των Ελβετία και Ουαλία. Οι Τούρκοι προκρίθηκαν άνετα στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κατακτώντας την πρώτη θέση του 10ου ομίλου ενώ παραμένουν αήττητοι στα τελευταία έξι παιχνίδια τους με τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες. Η κατάκτηση της 2ης θέσης του πρώτο όμιλο από την Τουρκία βρίσκεται στο 3.40 και αξίζει το ρίσκο. 

ΟΜΙΛΟΣ Β

Σε τρομερή κατάσταση οι Βέλγοι, οι οποίοι είναι και ένα από τα φαβορί ακόμη και για την κατάκτηση του Euro. Προκρίθηκαν με 10 σερί νίκες στα τελικά της διοργάνωσης έχοντας πετύχει 40 γκολ σκορπίζοντας στο διάβα τους οποιοδήποτε αντίπαλο. Η ενδεχόμενη απουσία κυρίως στην πρεμιέρα του Ντε Μπρόινε ίσως δυσκολέψει τον Ρομπέρτο Μαρτίνεθ όμως κόντρα σε Δανία, Ρωσία και Φινλανδία το Βέλγιο είναι το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης του ομίλου. Το προαναφερθέν σενάριο πληρώνεις το 1.70 και θα προστεθεί στις επιλογές μου.

ΟΜΙΛΟΣ Δ

Μάχη για τη 2η θέση του ομίλου θα γίνει ανάμεσα σε Κροατία και Τσεχία, καθώς οι Άγγλοι είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης παίζοντας σχεδόν όλα τα παιχνίδια τους εντός έδρας (Wembley). Η Κροατία υπερτερεί σε ποιότητα και εμπειρία έναντι των Τσέχων σε τέτοιου είδους διοργανώσεις, κάτι που το έδειξε και στη φάση των ομίλων τερματίζοντας πρώτη συγκεντρώνοντας 17 βαθμούς με πέντε νίκες, δύο ισοπαλίες και μόλις μία ήττα. Οι στοιχηματικές προσφέρουν στο 2.40 να τερματίσει στη 2η θέση η Κροατία και με βάση τη λογική το ποντάρισμα αποκτά αξία.  

ΟΜΙΛΟΣ Ε

Όμιλος «φωτιά» ο προτελευταίος, με τις Σουηδία, Πολωνία και Σλοβακία να διεκδικούν μία θέση στην πρώτη τριάδα ελπίζοντας σε πρόκριση. Μεγαλύτερη μάχη θα γίνει ανάμεσα στην Σουηδία και την Πολωνία για την 2η θέση με τους Πολωνούς να έχουν ένα μικρό προβάδισμα καθώς διαθέτουν στο ρόστερ τους έναν από τους πιο φορμαρισμένους στράικερ αυτή την στιγμή στο Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Ο Λεβαντόφσκι με 6 γκολ σε 10 παιχνίδια πήρε από το χέρι φέτος την εθνική Πολωνίας οδηγώντας την ως πρώτη του 7ου ομίλου των προκριματικών. Οι πιθανότητες να βρεθεί η Πολωνία στη 2η θέση πίσω από τους Ισπανούς πληρώνει στο 3.20 και θα προστεθεί στις επιλογές μου.  
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet