MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΝΙΚΗΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ ΣΤΟ EURO 2020

Νικητής διοργάνωσης και πρώτος σκόρερ στο Euro 2020

10 Ιουνίου 2021 - 00:05
Η έναρξη του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος πλησιάζει και σήμερα θα ασχοληθούμε με νικητή διοργάνωσης και πρώτος σκόρερ. Οι αποδόσεις έχουν ήδη βγει και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ BET365

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Ποντάρισμα στη υπερομάδα των «Τρικολόρ» στο 6.00 αλλά και σε έναν χαρισματικό σκόρερ που έχει εύκολο έργο στον όμιλο σε απόδοση 7.00 με bet365 προσφορές*. 
Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Top αποδόσεις στο ποδόσφαιρο
check_3c
Αναλήψεις εντός ολίγων ωρών
check_3c
Ποικιλία σε ειδικά στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΝΙΚΗΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

Η Γαλλία είναι πλέον μία υπερδύναμη στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο και πηγαίνει στο Euro με τον τίτλο της Παγκόσμιας πρωταθλήτριας. Διαθέτει το πληρέστερο ρόστερ της διοργάνωσης ενώ η απώλεια του τίτλου στο Ευρωπαϊκό του 2018 από κόντρα στους Πορτογάλους τους έχει πεισμώσει αρκετά. Η επιστροφή του Καρίμ Μπενζεμά μετά από έξι χρόνια στην Εθνική, συμπληρώνει και το τελευταίο κενό που μπορεί να υπήρχε στο ρόστερ των «τρικολόρ» διαθέτοντας πλέον ποιότητα σε όλες τις γραμμές. Στα προκριματικά της διοργάνωσης η Γαλλία τερμάτισε όπως ήταν λογικό στην πρώτη θέση του 8ου ομίλου με 25 βαθμούς σε 10 παιχνίδια έχοντας συνολικά 8 νίκες, μία ισοπαλία και μόλις μία ήττα. Μετέπειτα σε αγώνες για τα προκριματικά του Μουντιάλ συνέχισε στον ίδιο ρυθμό, με μοναδική απώλεια το 1-1 στην πρεμιέρα κόντρα στην Ουκρανία. Οι Γάλλοι βρίσκονται στον πιο δύσκολο όμιλο της διοργάνωσης έχοντας να αντιμετωπίσουν σε τρία παιχνίδια τις Γερμανία, Πορτογαλία και Ουγγαρία. Αν καταφέρουν να περάσουν αλώβητοι από τέτοιον όμιλο, ο δρόμος προς την κατάκτηση θα είναι πιο εύκολος. Το σενάριο να σηκώσουν το βαρύτιμο τρόπαιο οι «τρικολόρ» προσφέρετε στο 6.00 και με βάση την ποιότητα στο ρόστερ και την εμπειρία αξίζει το ρίσκο.  

ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ

Πολλά πράγματα εξαρτώνται για το ποιος θα είναι ο πρώτος σκόρερ σε μία διοργάνωση εθνικών ομάδων. Πέρα από την ατομική ποιότητα του κάθε ποδοσφαιριστή, σημαντικό ρόλο παίζει η ομάδα, ο όμιλος, αλλά και η διασταύρωση των παιχνιδιών. Χάρι Κέιν, Εμπαπέ και Λουκάκου είναι τα τρία μεγάλα φαβορί για να πάρουν το χρυσό παπούτσι της διοργάνωσης, με τον Βέλγο σέντερ φορ να έχει τις περισσότερες πιθανότητες. Πέρα από τα εκπληκτικά ατομικά του χαρακτηριστικά, ο τρόπος παιχνιδιού των Βέλγων τον ευνοεί αφάνταστα, καθώς σχεδόν όλη η ομάδα παίζει για αυτόν προσπαθώντας να τον τροφοδοτήσει. Ο Λουκάκου την φετινή σεζόν πήρε από το χέρι την Ίντερ, οδηγώντας της μετά από 10 χρόνια στην κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Ιταλία ενώ με την εθνική ομάδα έχει σημειώσει σε 84 συμμετοχές 58 γκολ. Μόνον μέσα στο 2021 σε 9 συμμετοχές έχει βρει το δρόμο προς τα δίχτυα 8 φορές, ενώ σημαντικό ρόλο θα παίξουν και αναμετρήσεις στον όμιλο, κόντρα σε ομάδες με χαμηλή δυναμική όπως η Ρωσία, η Δανία και η Φινλανδία. Οι στοιχηματικές προσφέρουν στο 7.00 για πρώτο σκόρερ τον Λουκάκου και λαμβάνοντας υπόψη όλα τα παραπάνω, η επιλογή αυτή αποκτά μεγάλες πιθανότητες επαλήθευσης.  
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet