MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΤΟΥΡΚΙΑ – ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ EURO 2020 11/06

Τουρκία – Ιταλία Προγνωστικά Στοιχήματος EURO 2020 11/06

11 Ιουνίου 2021 - 00:05
Αναμέτρηση για την πρεμιέρα του Euro 2020 με την τυπικά γηπεδούχο Τουρκία να υποδέχεται την Ιταλία. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 22.00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ BET365

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Μεγάλο φαβορί στην αναμέτρηση οι Ιταλοί οι οποίοι διαθέτουν μία από τις φορμαρισμένες ομάδες της διοργάνωσης. Οι πρεμιέρες κρύβουν πάντα εκπλήξεις για όλους και εμείς περιμένουμε ένα παιχνίδι αρκετά ισορροπημένο κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. Θα ρισκάρουμε στο Χ ημίχρονο σε απόδοση 2.02 με bet365 προσφορές*. 
Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Top αποδόσεις στο ποδόσφαιρο
check_3c
Αναλήψεις εντός ολίγων ωρών
check_3c
Ποικιλία σε ειδικά στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΤΟΥΡΚΙΑ

Αρκετά ανεβασμένοι Τούρκοι το τελευταίο διάστημα οι οποίοι αγνοούν την ήττα στα τελευταία έξι παιχνίδια τους έχοντας τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες. Στα προκριματικά του Μουντιάλ μετά τις δύο νίκες κόντρα σε Ολλανδία και Νορβηγία αλλά και την εντός έδρας ισοπαλία με τηn Λετονία βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας με 7 βαθμούς και συνολικό συντελεστή τερμάτων 10-5. Στο τελευταίο παιχνίδι τους κόντρα στη Μολδαβία σε φιλικό προετοιμασίας επικράτησαν άνετα με 2-0 έχοντας σε καλή βραδιά τους Γκιλμάζ και Ουντέρ. Απουσίες: Δεν βρέθηκαν απόντες. Πιθανή ενδεκάδα: Κακίρ, Σελίκ, Ντεμιράλ, Σόγιουντσου, Μέρας, Γιοκόσου, Καραμάν, Γιαζισί, Τουφάν, Τσαχανογλου, Γκιλμάζ.

ΙΤΑΛΙΑ

Φαβορί στην αναμέτρηση εμφανίζεται η «Σκουάντρα Ατζούρα» η οποία είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα της διοργάνωσης, προερχόμενη από οκτώ σερί νίκες χωρίς μάλιστα να δεχτεί ούτε γκολ. Στα προκριματικά του Μουντιάλ μετά το 3/3 βρίσκεται στην κορυφή του τρίτου ομίλου με 9 βαθμούς με συντελεστή τερμάτων 6-0. Την περασμένη εβδομάδα σε φιλικό προετοιμασίας με αντίπαλο την Τσεχία επικράτησε εντός έδρας με 4-0 χάρις στα γκολ των Ιμόμπιλε, Μπαρελα, Ινσίνιε, και Μπεράρντι. Απουσίες: Δεν βρέθηκαν απόντες. Πιθανή ενδεκάδα: Ντοναρουμα, Φλορεντσι, Μπονουτσι, Κελλίνι, Σπινατσόλα, Μπαρελα, Ζορζίνιο, Λοκατέλι, Μπεράρντι, Ιμόμπιλε, Ινσίνιε.
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet