MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΟΥΑΛΙΑ – ΕΛΒΕΤΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ EURO 2020 12/06

Ουαλία – Ελβετία Προγνωστικά Στοιχήματος EURO 2020 12/06

12 Ιουνίου 2021 - 00:10
Αναμέτρηση για την πρώτη αγωνιστική του Euro με την τυπικά γηπεδούχο Ουαλία, να υποδέχεται στο «Μπακού Ολίμπικ Σταντιουμ» την Ελβετία. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 16.00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ BET365

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Ποιοτικότερη ομάδα η Ελβετία η οποία βρίσκεται και σε εξαιρετική κατάσταση το τελευταίο διάστημα, προερχόμενη από 6 σερί νίκες ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Από την άλλη οι Ουαλοί δεν έχουν κάτι αξιόλογο σαν ομάδα και δύσκολα θα πάρουν κάτι από το παιχνίδι. Eπιλογή στην αναμέτρηση η νίκη της Ελβετίας σε απόδοση 2.15 με bet365 προσφορές*. 
Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Top αποδόσεις στο ποδόσφαιρο
check_3c
Αναλήψεις εντός ολίγων ωρών
check_3c
Ποικιλία σε ειδικά στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΟΥΑΛΙΑ

Ως 2η στο όμιλο των προκριματικών του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος πέρασε η Ουαλία η οποία είχε συγκεντρώσει σε 8 παιχνίδια 14 βαθμούς αφήνοντας την 3η θέση τη Σλοβακία με ένα πόντο λιγότερο. Η εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρισκόταν ο Ράμσεϊ εκείνη την περίοδο βοήθησε πολύ τους Ουαλούς να προκριθούν στα τελικά της διοργάνωσης μετά από πάρα πολλά χρόνια. Μετέπειτα τα πράγματα άλλαξαν, με τον μέσο της Γιουβέντους να τραυματίζεται και να μπαίνει σε παρατεταμένο ντεφορμάρισμα μέχρι και σήμερα. Στα προκριματικά του Μουντιάλ η Ουαλία στάθηκε αρκετά σοβαρή και μετά από δύο αναμετρήσεις έχει μία νίκη και μία ήττα παραμένοντας στην 3η θέση πίσω από τις Τσεχία και Βέλγιο. Απουσίες: Δεν βρέθηκαν απόντες. Πιθανή ενδεκάδα: Χένεμσέι, Αμπράμπου, Μεπχάμ, Ντέιβις, Γουίλιαμ, Λέβιτ, Άλεν, Ράμσεϊ, Νορρίγκντόν, Μπρούκς, Ρόμπερτς.

ΕΛΒΕΤΙΑ

Σε τρομερή κατάσταση οι Ελβετοί οι οποίοι μετράνε έξι σερί νίκες στα τελευταία παιχνίδια τους σε UEFA Nations League, προκριματικά Μουντιάλ και φιλικά προετοιμασίας. Στο τελευταίο παιχνίδι τους επικράτησαν με το επιβλητικό 7-0 του αδύναμου Λιχτενστάιν έχοντας σε εξαιρετική βραδιά τον Γκαβρανοβιτς ο οποίος σημείωσε χατ-τρικ. Στα προκριματικά του Παγκοσμίου κυπέλλου και σε όμιλο με Ιταλία, Βόρειο Ιρλανδία, Βουλγαρία και Λιθουανία βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας με δύο νίκες στα δύο πρώτα παιχνίδια και συντελεστή τερμάτων 4-1. Απουσίες: Δεν βρέθηκαν απόντες. Πιθανή ενδεκάδα: Ζόμερ, Ακάνζι, Ροντρίγκεζ, Ελβέντι, Γουίνμερ, Φρέουλερ, Χάκα, Βάργκας, Σακίρι, Γκαβρανοβιτς, Εμπολό.
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet