MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΔΑΝΙΑ – ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ EURO 2020 12/06

Δανία – Φινλανδία Προγνωστικά Στοιχήματος EURO 2020 12/06

12 Ιουνίου 2021 - 00:15
Αναμέτρηση για την πρώτη αγωνιστική του Euro, με την τυπικά γηπεδούχο Δανία να υποδέχεται την Φινλανδία στο «Πάρκεν Σταντιουμ» της Κοπενχάγης. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 19.00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ BET365

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Φαβορί στην αναμέτρηση εμφανίζεται η Δανία, όμως μία πρεμιέρα Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κρύβει πάντα εκπλήξεις. Οι Φινλανδοί παρότι δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση τελευταίο διάστημα είναι ένα αρκετά σκληροτράχηλο σύνολο που μπορεί να κάνει τη ζημιά. Το σενάριο να δούμε γκολ και από τις δύο ομάδες βρίσκεται σε εξαιρετική απόδοση και αξίζει το ρίσκο. Ποντάρισμα στο Goal-Goal -2.50 με bet365 προσφορές*. 
Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Top αποδόσεις στο ποδόσφαιρο
check_3c
Αναλήψεις εντός ολίγων ωρών
check_3c
Ποικιλία σε ειδικά στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΔΑΝΙΑ

Αήττητη στα τελευταία πέντε παιχνίδια της η Δανία, η οποία μετράει τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία. Στα δύο φιλικά παιχνίδια που έδωσε κόντρα σε Γερμανία και Βοσνία Ερζεγοβίνη εμφανίστηκε αρκετά προσηλωμένη στο σόχο, δείγμα της πειθαρχίας που έχει περάσει στην ομάδα ο Κάσπερ Γιούλμαν. Στα προκριματικά του Μουντιάλ και μετά από τις τρεις πρώτες αναμετρήσεις κόντρα σε Αυστρία, Μολδαβία και Ισραήλ έχει το απόλυτο με τρεις νίκες βρισκόμενη στην κορυφή της βαθμολογίας. Απουσίες: Δεν βρέθηκαν απόντες. Πιθανή ενδεκάδα: Σμάΐχελ, Λαρς, Κρίστιανσεν, Τζάρ, Μπόλισεν, Ερικσεν, Βαζ, Γιένσεν, Σκόβ, Ντολμπέργκ, Μπρέθγουέιτ.

ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ

Χωρίς νίκη στα τελευταία πέντε παιχνίδια της η Φινλανδία η οποία προέρχεται από τρεις σερί ήττες στα φιλικά που έδωσε μέσα στον Μάιο απέναντι σε Ελβετία, Σουηδία και Εσθονία. Όσον αφορά τα προκριματικά του Μουντιάλ μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές έχει μόλις δύο βαθμούς με ισάριθμες ισοπαλίες βρισκόμενη στην 3η θέση με ένα βαθμό πίσω από την Ουκρανία. Στο τελευταίο παιχνίδι της κόντρα στην Εσθονία εντός έδρας, αν και πάλεψε κυρίως στο τελευταίο εικοσάλεπτο της αναμέτρησης να βρει το γκολ της ισοφάρισης στάθηκε άτυχη και μοιραία γνώρισε την ήττα με 1-0. Απουσίες: Δεν βρέθηκαν απόντες. Πιθανή ενδεκάδα: Ιραντέσκι, Τοβινο, Αρατζούρι, Βάσανεν, Ρατάλια, Καμαρά, Σμούλερ, Σοίρι, Φόρς, Λουντ, Πούκι.
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet