MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΑΓΓΛΙΑ – ΚΡΟΑΤΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ EURO 2020 13/06

Αγγλία – Κροατία Προγνωστικά Στοιχήματος EURO 2020 13/06

13 Ιουνίου 2021 - 00:05
Αναμέτρηση για την πρώτη αγωνιστική του Euro 2020 με την Αγγλία να υποδέχεται ως γηπεδούχος στο «Wembley» την Κροατία. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 16.00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ BET365

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Φαβορί στην αναμέτρηση εμφανίζεται η Αγγλία η οποία πέρα από την πολύ καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται θα έχει στο πλευρό της και κόσμο. Από την άλλη οι Κροάτες είναι μία αρκετά έμπειρη ομάδα και μπορεί να κάνει την ζημιά στο νεανικό σύνολο Σάουθγκέιτ. Επιλογή στην αναμέτρηση το Goal-Goal σε απόδοση 2.20 με bet365 προσφορές*. 
Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Top αποδόσεις στο ποδόσφαιρο
check_3c
Αναλήψεις εντός ολίγων ωρών
check_3c
Ποικιλία σε ειδικά στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΓΓΛΙΑ

Από πέντε σερί νίκες προέρχονται οι γηπεδούχοι οι οποίοι δεν έπεισαν με τις εμφανίσεις τους στα φιλικά που έδωσαν μέσα στον Ιούνιο, κόντρα σε Ρουμανία και Αυστρία. Παρόλα αυτά διαθέτουν μία από τις πιο νεανικές και ταλαντούχες ομάδες της διοργάνωσης και αυτό αποδεικνύεται και από την πορεία στα προκριματικά του Μουντιάλ όπου μετά από τρεις αγώνες έχουν ισάριθμες νίκες βρισκόμενοι στην κορυφή του πρώτου ομίλου. Απουσίες: Μαγκούάιρ (αμυντικός), Σακά (μέσος). Πιθανή ενδεκάδα: Τζονστόουν, Μίνγκς, Γουάιτ, Σο, Γκόλντφις, Φίλιπς, Γκρίλις, Γουόρντ-Πρόουζ, Μάουντ, Σάντσο, Κάλβρτ-Λουιν.

ΚΡΟΑΤΙΑ

Καλές εμφανίσεις έκαναν οι Κροάτες παρά τα άσχημα με αποτελέσματα στα φιλικά προετοιμασίας ενόψει του Euro μένοντας ισόπαλοι εντός έδρας με την Αρμενία και χάνοντας στο Βέλγιο με 1-0. Στα προκριματικά του Μουντιάλ εμφανίστηκαν πιο συγκεντρωμένοι και με δύο νίκες κόντρα σε Κύπρο και Μάλτα βρίσκονται στην κορυφή του 6ου ομίλου με έξι βαθμούς μετά από τρεις αγωνιστικές. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια τους ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης μετράνε δύο νίκες, δύο ήττες και μία ισοπαλία έχοντας κρατήσει ανέπαφη την εστία της μόλις μία φορά. Απουσίες: Δεν βρέθηκαν απόντες. Πιθανή ενδεκάδα: Λιβάκοβιτς, Βρσάλικο, Βιντα, Καλέτα, Μπαρασιτς, Μπρόζοβιτς, Μόντιτς, Κοβάσεβιτς, Ρέμπιτς, Πέρισιτς, Πετκοβιτς.
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet